Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha geniş bir yelpazeyi kucaklamak amacıyla yardımcılarını farklı kesimlerden belirleyeceği iddia ediliyor. Kulislerde Eski Başbakan Tansu Çiller’in de ismi konuşuluyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Kurban Bayramının Türkiye’ye ve dünyaya barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesi dileğinde bulundu.
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyelerinden oluşan bir heyet, bilim, teknoloji ve girişimcilik merkezlerinden biri sayılan Silikon Vadisi'nde inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Amerika'ya gitti.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, 4 Eylül Sivas Kongresinin 98. yıldönümü nedeniyle yazılı açıklamada bulundu.
CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Kurban Bayramı’nda ‘adaletsizliğin kurbanı’ olanlara sahip çıkılması gerektiğini belirterek, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın 14 Eylül'de gerçekleşecek duruşmaları için çağrıda bulundu.
CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Bayram boyunca yapmış olduğu ziyaretlerine Gölcük ilçesinde devam etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah (05 Eylül 2017 Salı) 2017 - 2018 Adli yılı açılış törenine katılacak. Tören Kızılay, Bakanlıklar'da Yargıtay Ana Binasında saat 10.00'da başlayacak...
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'nin İslam âleminin lider ülkesi olduğunu ve bunun için hedef alındığını söyledi.
CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Turizm Meslek Liseleri'nde 'Alkollü İçki ve Kokteyl Hazırlama' dersinin 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde müfredattan çıkarılmasına tepki gösterdi.
Meral Akşener: Amacımız bizzat toplam siyaseti sağlıklı alana taşımak, rekabetçi siyasi yapıyı yeniden inşa edip milli iradenin tecellisini sağlayarak, Türkiye'nin entelektüel birikimini zenginliklere taşımaktır.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, '2019, 16 Nisan'dan daha çetin bir süreç olacaktır. Bunu siyasi tecrübemle söylüyorum. Gördüklerimi üst üste koyarak söylüyorum. İçerideki ve dışarıdaki gelişmeleri yakın takip eden birisi olarak söylüyorum' dedi.
Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ''Türkiye'de herkes biliyor ki en büyük talep adalet talebidir. Adalet talebi, 'adalet' demekle olmuyor'' dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Demre ilçesinde AKP'lilerle buluştu.
MHP lideri Bahçeli, Çanakkale Şehitliği'ndeki CHP etkinliğinde içki içildiği iddialarına ilişkin kullandığı ''Kör Niko'nun meyhanesi'' ifadesine açıklık getirdi.
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye yönelik olarak söylediği 'Bunlar değil miydi bizim camilerimizi ahıra çeviren?' sözlerine yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.
AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner: Görüyorsunuz bütün hainler bir safta. PKK, FETÖ ve CHP...!
Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde AKP'yi ilk olarak CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığındaki heyet ziyaret etti.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılmak için partilerinden istifa edenlerle ilgili, 'Bu kişilerin partimizden istifası oldukça hayırlı olmuştur' dedi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin bayramlaşma töreninde konuştu.
Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nu ziyaret eden CHP Genel Kılıçdaroğlu, 'Milletvekillerinin tutuklanmasını içimize sindiremiyoruz' dedi.
Dışişeri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arakan'da yaşananlar için Bileşmiş Milletler (BM) eski Genel Sekreteri ve Arakan Danışma Komisyonu Başkanı Kofi Annan ile görüşeceğini söyledi.