MHP’de 1 Kasım seçimleri sonrası genel başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Alparslan Türkeş’in genel sekreteri ve 12 Eylül dönemindeki doktoru Selim Kaptanoğlu, Meral Akşener lehine adaylıktan çekildi.
TURÇEP’e desteğe gelen CHP Manisa milletvekili Tur Yıldız Biçer konuşmasında Hayri Bökü’nün asla yalnız olmadığını ve yalnız bırakılmayacağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekili Muharrem İnce’nin Babası Şerif İnce’nin vefatı nedeniyle Yalova’ya gelerek Elmalık Köyündeki cenaze namazına katıldı...
CHP milletvekilleri, Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mensuplarınca saldırıya uğrayan CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a destek ziyaretinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başika’da Şehit düşen Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır’ın babası Haluk Cazgır’ı telefonla aradı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Zarrab'la ilgili soruya, 'Biz de buradan takip ediyoruz. Bize intikal eden, doğrudan herhangi bir şey söz konusu değil' dedi.
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 5378 Sayılı Engelliler Hakkındaki Kanunda değişiklik yapılması için kanun teklifi verdi.
HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talebi üzerine 25 Mart 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Sur'un 'acele kamulaştırma' kararına ilişkin yazılı bir basın açıklama yayımladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çubuk’ta Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti.
Wall Street Journal Gazetesi Nükleer Güvenlik Zirvesine katılmak için Washington'a gidecek olan Erdoğan'ın Obama’yla değil Başkan Yardımcısı Joe Biden’la görüşeceğini yazdı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Türkiye’nin hukuk devleti olmaktan çıktığını, bir yandan işadamlarının yargı eliyle terbiye edilmeye çalışıldığını bir yandan da adrese teslim ihalelerle rekabet ortamının yok edildiğini belirtti.
CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu, Edirne'de düzenlenen ambulans dağıtım törenin hangi fayda gözetilerek yapıldığını Sağlık Bakanına sordu.
AP Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz; Dostunuz ZARRAF, Amerika’da tutuklanınca yine paniğe kapıldınız, foyalarınız ortaya çıkacak diye gece yarısı 'Zarraf Yasası' çıkarttınız ve kişisel verilerin yurt dışıyla paylaşılmasını anında yasaklattınız!
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil'in 25 Kasım 2015’te Başbakan'a yönelttiği Türkiye'de Çocuk Hakları ve hükümetin Çocuk Hakları konusundaki Eylem Planı sorularına 4 aydır cevap yok.
CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Eğitim Bir-Sen Burdur il divan toplantısında yapılan 'Kemalist ideolojiyi müfredatımızdan ciddi bir şekilde arındırmalıyız' açıklamaları ile ilgi bir basın açıklaması yayımladı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bazı ülkelerin konsoloslarının Türk yargısını etkilemeye çalıştığını söyledi.
Bakan Mehmet Müezzinoğlu, yeni anayasa çalışmaları ve referandumla ilgili tarih verdi. Partililere seslenen Müezzinoğlu, ''Ekim - Kasım gibi referanduma gidelim'' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin babası Şerif İnce'nin cenaze törenine katılacak...
CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı sokak ortasında darp eden 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı...
Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Genel Kurulu’nda konuşan Türkmen, Karaman’da Ensar Vakfına ait yurtta kalan çok sayıda erkek öğrencinin bir öğretmen tarafından uzun süre ve devamlılık içeren bir biçimde cinsel istismara uğradığına dikkat çekti.
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, kongrede seçilememesi halinde küskünlüğü olmayacağını belirterek, 'Her zaman partimin emrinde olacağım' dedi.