Eski ANAP Genel Başkanı ve başbakan Mesut Yılmaz, Cumhuriyet’e gazetesine verdiği demeçte 'Merkezdeki boşluğu CHP doldurabilir' dedi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetine icabetle çalışma ziyaretinde bulunmak için özel uçakla saat 17.40'ta Türkiye'ye geldi.
MHP Iğdır Disiplin Kurulu'nun 10 Temmuz 2015'te, Oğan'a, 'partiden kesin çıkarma cezası verilmesine yer olmadığına' karar verildiği belirtildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, MYK toplantısı sonrası gündemi değerlendirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilleri belli oldu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bu sabah ameliyat geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli '4 ay 23 günde AKP ne başarmıştır da tek başına iktidar olmuştur, bu işin sırrı nedir?' diye sordu.
CHP üyesi Umut Oran, olağanüstü kurultayın toplanması için imza veren CHP kurultay delegelerine hitaben tek sayfalık mektup yazdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek.
Hüseyin Aygün; Bir süredir CHP'deki kurultay arayışları, adaylaşmalar ve özellikle CHP milletvekillerinin zamana yayarak Kemal beyi destekleyen açıklamaları gündemde. Bu konuya dair şu aşamada bir kaç önemli noktaya vurgu gerekir.
İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş CHP'nin Bakırköy Belediyesi meclis üyesi ve yakın zamanda Belediye Başkan Yardımcısı olan Emel Tığlı'yı ziyaret etti...
Sanayici kökenli CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, "G-20 içinde olmakla övünen siyasi iktidarın zaman geçirmeden asgari ücretle ilgili 1300 Lira vaadini hemen uygulamaya sokmalı ve sözünde durması gerektiğini dile getirdi.
1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından, 26.Dönemde görev yapacak milletvekillerinin TBMM’de kayıt işlemleri devam ediyor.
Bir grup milletvekilinin ise Kılıçdaroğlu'na destek mesajına imza vermediği görülüyor; İlhan CİHANER, Aykut ERDOĞDU,...
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli ve Tekirdağ milletvekilleri, CHP’nin Olağan Kurultay sürecinde yaşanan tartışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
CHP’de muhaliflerin itirazlarına karşın işleyen olağan kongre takviminde usulsüzlük ihbarı üzerine Tekirdağ’ın Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde kongre süreci donduruldu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Paris'i kana bulayan terör saldırısı için 'Yıllardır yaşadıklarımız şimdi Avrupa'da' dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, 'Hanımefendi biraz dinlenecek' deyip 1 Kasım’da milletvekili adayı göstermediği Meral Akşener geleneksel yemeği boykot etti.
AKP Burdur Milletvekili Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker hakkında sosyal medyadan 'Cumhurbaşkanına hakaret ettiği' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama'nın G-20 zirvesindeki görüşmesi 1 saat sürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Şişecam'ın işten çıkarma kararı sonrası işyerini terk etme eylemi yapan cam sanayi emekçilerini eylem çadırında ziyaret ederek destek verdi.