Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim güvenliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Eski CHP'li Savcı Sayan, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi için AKP'nin YSK'ya verdiği aday listesinde kendine yer bulamadı.
AKP'de 7 Haziran'da milletvekili seçilen Abdurrahim Boynukalın ve Uğur Işılak'ın 1 Kasım seçimleri için basınla paylaşılan aday listesinde olmaması dikkat çekti.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin milletvekili adaylarını yazılı basın açıklaması yaparak duyurdu.
AKP milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi.
HDP, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti. İşte listedeki isimler.
İşte CHP İzmir milletvekili aday listesi
İşte CHP Ankara milletvekili aday listesi
CHP İstanbul Milletvekili Aday Listesi açıklandı...
CHP Basın Birimi tarafından Milletvekili listelerine ilişkin açıklama yapıldı. Listedeki isimler şöyle:
CHP Basın Birimi tarafından Milletvekili listelerine ilişkin açıklama yapıldı.
CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, milletvekili adaylarının listesini saat 14.00’te Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi için adaylıktan çekildiğini bildirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş 26. Dönem Milletvekilliği adaylığı hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün akşam NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ilginç bir tweet attı.
HDP ve EMEP genel başkanları ortak bir açıklama yaparak 7 Haziran'da olduğu gibi 1 Kasım'da da seçime birlikte katılacaklarını duyurdu!
MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, partisinden ve TBMM grubu üyeliğinden istifa etti.
Bahçeli, aday listelerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin 1 Kasım Pazar günü tüm yurtta yapılacağını anımsattı.
1 Kasım seçimlerinde “Gelecek MHP, MHP de gelecek” ile “Ülkenin geleceğine oy ver” sloganlarını kullanacak.
AKP ile Saadet Partisi (SP) arasında sayı engeline takılan ittifak görüşmeleri dün sürpriz bir biçimde yeniden hareketlendi.
Gazeteci Aytekin Gezici, Twitter hesabında 3 Ekim 2014’te, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın fotoğraflarını paylaşarak üzerine bir mesaj yazdı.