loading
close
SON DAKİKALAR

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü 'trafiksiz' İstanbul'da İBB 4 noktada alt yapı sorunlarının çözümü için çalışmalar hızlandırıldı

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü 'trafiksiz' İstanbul'da İBB 4 noktada alt yapı sorunlarının çözümü için çalışmalar hızlandırıldı
Tarih: 19.04.2020 - 10:15
Kategori: Yerel

İSKİ, İstanbul'da koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağında, alt yapı sorunlarını çözmek için çalışma yürütüyor.

31 ildeki sokağa çıkma yasağının ikinci gününde İstanbul'da yıllardır çözülemeyen alt yapı sorunlarının hızlıca çözümü için harekete geçildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evde kalma süreciyle beraber İSKİ yıllarca çözülememiş, kangren olmuş altyapı sorunlarını hızla çözüyor. Göztepe Kurbağalıdere'de yeni etap başladı. Kadıköy Rıhtım altyapı çalışması başladı. Üsküdar Sahil yağmur suyu deniz bağlantısı başladı. Beykoz isale hattı başladı" dedi.

İSKİ'den yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

"İSKİ, koronavirüs nedeniyle İstanbul’da trafiğin azalmasını fırsat bilerek yıllardır ihmal edilmiş ve kangren haline gelmiş sorunların kalıcı çözümü için çalışmalarına başladı. Bu haftasonu Kadıköy Rıhtım Caddesi-Üsküdar Salacak Sahili ve Beykoz’da önemli çalışmalar yürütülüyor."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları