loading
close
SON DAKİKALAR

Son anket: İstanbul'da Mustafa Sarıgül önde!

Son anket: İstanbul'da Mustafa Sarıgül önde!
Tarih: 28.01.2014 - 14:04
Kategori: Siyaset

SONAR Araştırma şirketinin İstanbul'da yaptığı yerel seçim anketinin sonuçları açıklandı. Anket Topbaş mı Sarıgül mü sorusuna da yanıt verdi.

Genel seçimlere yaklaşık 2 ay kaldı. Siyasi partiler artık seçim kampanyalarının en yoğun dönemine girdi. Gözler büyükşehirlerdeki yarışta. Peki anketler ne diyor? İstanbul’da kim önde? Sarıgül mü, Topbaş mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ederken, SONAR’ın yaptığı son İstanbul anketi çarpıcı sonuçlar ortaya koydu.

SARIGÜL ÖNDE

Bugüne dek yapılan diğer anketlere birinciliği kaptırmayan AKP İstanbul adayı Kadir Topbaş, SONAR’ın anketine Sarıgül’ün gerisine düştü.

CHP’nin adayı Mustafa Sarıgül yüzde 42.5 ile anketten birinci çıkarken, Topbaş’lı AKP’nin oy oranı ise yüzde 42.3 olarak belirlendi.

MHP’nin adayı Rasim Acar’ın oy oranı yüzde 6.8 olurken HDP adayı Sırrı Süreyya Önder’in oy oranı ise yüzde 5.4.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları