Sondakika TÜİK mart ayı işsizlik verilerini açıkladı Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 7,9 oldu.
Orhan Bursalı; Evet başlıktaki soruyu kaçırmayalım. İktidar bu politik; seçim, rakiplerini berhava etmeye yönelik operasyonlarıyla ülkeyi ekonomik olarak daha ne kadar dibe itecek, bilen var mı?
Melih Aşık; Ermenistan Başbakanı Nicol Paşinyan’ın soykırım iddialarını gündemin arka sıralarına çekmesi havayı yumuşattı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Yapılan ilk taramalar sonucunda, güvenlik tedbirleri kapsamında bazı İSPARK otoparkları geçici süreyle hizmete kapatılmıştır.
Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Özgür Özel 29 Nisan'da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın duruşmasını saat: 10.00'dan itibaren Çağlayan Adliyesinde izleyecek.
Silivri'de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Devletin dini adalettir.” Bizi bir arada tutan, hayata güvenle bakmamızı sağlayan şey adalettir.
Sondakika; #ResmiGazete'de yayımlanan 29 Nisan 2025 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Ali Ülker, Yıldız Holding’de 2020 yılı Şubat ayından bu yana sürdürdüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, Yıldız Holding Başkan Yardımcısı ve CEO’su Mehmet Tütüncü’ye devretti.
Maltepe Belediyesi’nce 55 yaş üstündeki Maltepeli vatandaşlara yönelik hizmet sunan Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde “Ağız Bakım Eğitimi” verilmeye başladı.
İngiliz serbest doğaçlama sahnesinin önemli isimlerinden piyanist Pat Thomas’ın liderliğindeki dörtlü أحمد [AHMED], Borusan Müzik Evi sahnesinde dinleyici karşısına çıkacak.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. İnşallah Çarşamba günü 1.381 engelli öğretmenimizin atamasını gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Toplantı, söz konusu tarihlerde ziyaretçilere kapalı kalacak olan Vatikan'ın Sistine Şapeli'nde gerçekleşecek.
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında konuştu. Karamahmutoğlu; AKP hükümetine tam olarak biat etmediyseniz düşman ceza hukuku sizin de kapınızı çalabilir.
Gazeteci İsmail Saymaz sondakika sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıkıyor.
Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri’nde sondakika 2025- 2026 hizmet dönemi için başvurular 28 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasından yuvamiz.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden yapılabilecek.
Orhan Bursalı; Geçen gün arada sırada rastlaştığım bir Kürt esnafla ayaküstü sohbette, Kürt seçmenin esas liderinin Selahattin Demirtaş olduğunu söyleyiverdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “Şehit aileleri ve gazilerimizin hayat şartları giderek kötüleşiyor. Bu, artık sadece bir siyasi mesele değil, ulusal bir onur meselesidir” diyerek çağrıda bulundu.
Barış Terkoğlu; Barış Pehlivan, 7 Ekim 2022’de gazetemizde bu olayı somut olgulara dayanarak yazdı. Elbette haber değeri vardı.
Samsun'da meydana gelen heyelanda bir akaryakıt istasyonunun yanındaki oto yıkamacıya kaya parçaları düştü. O sırada araçlarını yıkayan 4 kişilik aile göçük altında kaldı.