Çorlu’daki tren kazasında oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, sosyal medya hesabından 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'in haberini paylaşan TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun'a Çorlu'daki faciada yaşanan ihmalleri hatırlattı.
Birleşik Kamu İş İzmir'de meydana meydana gelen sonrası hükümete "afetlerin yol açacağı zararları en aza indirmek devlet politikası olmalıdır" uyarısında bulundu.
Mersin Akdeniz Belediyesi Başkanı AKP'li Mustafa Gültak, deprem tehlikesi altında yaşayan yurttaşlara tavsiye olarak "sıfır ev" almaları çağrısı yaptı, "Her şeyi devletten beklemeyin" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da TBMM grup toplantısında konuşacak.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir depreminin üzerinden 91 saat geçtikten sonra enkazdan sağ olarak kurtarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin'le ilgili paylaşımda bulundu.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.
Gasp edilen haklarını alabilmek için eylem yaptığı için arkadaşları 3 kez gözaltına alınan Bimeks işçisi Dilek Aslan eyleme engel olamaya çalışan polislere "Polisi karşımda değil arkamda görmek istiyorum" dedi.
Türk Tabipleri Birliği (TTB), İzmir'de meydana gelen depremle ilgili bir değerlendirme raporu hazırladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayan bir mesaj paylaştı.
Süper Lig'de Antalyaspor'un konuğu olan Fenerbahçe rakibini 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
İzmir'de meydana gelen depremde enkaz altında kalan yurttaşları arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkaz altından 3 yaşında bir çocuk sağ olarak çıkarıldı.
Hakan Tahmaz; Toprak zemini, betonu kontrol eden görevini layıkıyla yapmayan inşaat mühendisi, denetim görevlisi sensin kabahatli.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener, Hazine Bakanı Berat Albayrak'ı uyararak "Merkez Bankası Başkanı’na çaycın gibi davranmaktan vazgeç" ifadelerini kullandı.
TBMM’de bugün bazı alacakların yapılandırmasını içeren torba teklif görüşülecek. Düzenleme yasalaşırsa İşsizlik Fonu, Toplum Yararına Program ve işsizlik rakamları ile ilgili çok sayıda hatalı işlem yaptığı iddia edilen İŞKUR’un yöneticileri, ‘Bakan onayı’ olmadan yargılanamayacak
Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, Van'da Servet Turgut'un ölümü ve Osman Şiban'ın yaralanmasının helikopterden atıldıkları için değil linç girişim sonucu gerçekleştiğini iddia etti.
Gaziantep’te sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs devrildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.
AFAD son açıklamasında; "SAKOM’mun bilgilerine göre 102 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralanan 1.026 vatandaşımızız 883’ü taburcu edildi ve 143 vatandaşımızın tedavisi devam ediyor. 6.6'lık İzmir depremden sonra 1.475 artçı sarsıntı yaşanmıştır" denildi.
İstanbul merkezli 8 ilde, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, dolandırıcılık, sahtecilik ve rüşvet suçlarını işledikleri iddia edilen 14'ü kamu görevlisi 83 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı.
İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, koronavirüs vakalarındaki artışla ilgili uyarıda bulundu. Prof. Dr. Tükek, "Kalabalık yerlerden uzak durun. İşe gitmek zorunda olmayan vatandaşlarımız gerekmedikçe evden çıkmayın. Durum ciddi" dedi.
Haftanın ikinci işlem gününde 8,40 seviyesinin üzerinde bulunan dolar kuru yönünü 8,50 liraya çevirmiş durumda.
Şükran Soner: Öte yandan büyük depremin ekonomik yıkımında kamu yatırımları feda edilmek üzereydi.