TFF 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek.
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinden ihraç edildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 milyon 913 bin 500 TL tutarında kurban bağışı yapıldığını duyurdu.
Haziran ayında, İBB Beyaz Masa’ya yapılan 937 bin başvurunun yüzde 55’i bilgi istemi, yüzde 34,3’ü talep şeklinde oldu. Mayıs ayında 186 bin 400 olan sosyal destek hizmet talebi, Haziran ayında yüzde 56 azalarak, 82 bin 423’e geriledi.
Adli Tıp Kurumu, ölüm orucundaki avukatlar Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal için hapishanede kalmalarının uygun olmadığı yönünde rapor hazırladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın corona virüsüyle mücadele kasamında başlattığı bağış kampanyası, 31 Mart’ta İçişleri Bakanlığı’nca durduruldu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Merkez Bankası'nın yıl son enflasyon tahminini yüzde 8,9'a yükseltmesini değerlendirdi.
Süper Lig'de küme düşme 2019/2020 Cemil Usta Sezonu için kaldırıldı. Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü yoluna Süper Lig'de devam edecek.
Ayasofya'daki Cuma hutbesinde sarf ettiği sözler nedeniyle büyük tepki toplayan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu kez de Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasıyla açılan 86 yıllık dönemi 'fetret devri' diye tanımladı.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Çanakkale Savaşı'nda geçen bir hikayeyi paylaştı.
Adalar'da iç ulaşımı sağlayacak elektrikli araç seferleri başlıyor.
İstanbul Valiliği, Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak tedbirleri açıkladı.
Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, dün akşam ailesiyle yemek yediği restoranda polislerin Genel Bilgi Taraması (GBT) sırasında kimlik göstermediği için gözaltına alındı.
Barış Terkoğlu: Görülüyor ki Erdoğan, Ayasofya kızıl elmasını ısırarak, imamesi kopmuş tespih taneleri gibi saçılmış İslamcıları, yeniden aynı ipe dizmeye niyet etti. Ancak her nedense Cumhurbaşkanı dahil herkesin kandırıldığı, Genelkurmay başkanlarının örgütlenmesine yol verdiği bu cemaat hikâyesi bana pek tanıdık geliyor.
Melih Aşık: Tarihi Tapu ve Kadastro binası (Defterhane) bir haftada Ayasofya Müzesi oldu. Buraya muhtemeldir ki Ayasofya’nın kiliseden kalma kimi eşyası taşınacak. Aslında büyük bir fırsat kaçırıldı. Burası pekâlâ bir Bizans Müzesi olabilirdi. Yalnız Ayasofya’dan değil... Pek çok yerden Bizans eserleri burada toplanabilirdi.
Yazgülü Aldoğan: İktidarın en büyük korkusu Millet İttifakı’nın kazandığı büyükşehir belediyelerinin başarılı olmasıydı. Bir yıldır sadece engel çıkardılar. En son çıkardıkları kararname, belediyelerin tamamen ele geçirilmesidir.
Orhan Bursalı: İktidar, salt kendi haberlerinin, yalan ekonomi duyurularının, iç ve dış politikada açıklamalarının ülkeye egemen olmasını, milletin bunlarla yetinmesini, gerçeklerin içinin deşilmemesini, eleştiriler yapılmamasını istiyor ve siyasi totaliterliğini giderek ülke çapında yayıyor.
FETÖ’nün ‘Mali işlerden sorumlu Ankara imamı’ olarak bilinen Rahmi Bıyık’ın şirketi için, Gökçek döneminde, ABB Meclisi’nde imar planı değişikliği kararı alındığı öğrenildi. Çukurambar’da bulunan bir alan ‘Kentsel Dönüşüm ve Proje Alanı’ ilan edildi.
Şanlırurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde görevden alınan AKP’li başkan Abdullah Aksak’ın yeğenleri, belediyeyi basıp başkan Feyyaz Soylu’yu darp etti. İkinci kavga ise sokağa taştı. Onlarca kişi silah ve sopalarla kavga etti.
4 gün sürecek Kurban Bayramı'nda İstanbul'da ulaşım ücretsiz olacak.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinden en fazla etkilenecek bölgelerin başında gelen Yeniköy ve Karaburun’da incelemelerde bulundu.