AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesinin ikinci yılında düzenlediği değerlendirme toplantısında "Geçmişte adalet sarayı diye bir şey yoktu, merdivenaltı diyebileceğimiz adalet hizmeti dağıtılıyordu" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye genelinde 16, 5 milyon doğalgaz abonesinin bulunduğunu belirtti. Bakan Dönmez, 2019 yılında, abone gruplarının binde 63’ünde, faturaların ödenmemesi nedeniyle zorunlu kesinti yapıldığını açıkladı.
AKP’nin sosyal medya düzenlemesine ilişkin yasa teklifi bu hafta meclise sunuluyor. AKP Grup Başkanıvekili Özlem Zengin, sosyal medya düzenlemesiyle ilgili hazırlanan teklifin içeriğine ilişkin bir basın toplantısı düzenledi.
Bild gazetesi, Arsenal'in 31 yaşındaki futbolcusu Mesut Özil'in Fenerbahçe'den gelen teklifi geri çevirdiğini iddia etti
İçişleri Bakanlığı lokanta, restoran, kafe, kahvehane ve çay bahçeleri gibi işletmelerin saat kısıtlamalarının kaldırıldığını açıkladı.
''Dinle'' şarkısı ile 1997 yılında Eurovision'da üçüncü olan Şebnem Paker, yıllar sonra o süreci anlattı. Paker "Müzik sektörü çok hırçın, paranın pulun hâkim olduğu, çalkantılı bir sektör. Dinle’nin kendi kendine, hiçbir destek almadan, bunca yıla rağmen unutulmaması beni çok çok mutlu ediyor" dedi.
Konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle konut satışları son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. İstanbul’da, Haziran ayında 28 bin 799 konut satıldı. Konut satışları, Mayıs ayına göre yüzde 277, bir önceki yılın Haziran ayına göre ise yüzde 186 arttı.
Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde, 2 IŞİD'li teröristin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığını açıkladı.
Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edilen 15 Temmuz etkinlikleri için kamu kurumları yüz binlerce lira harcadı.
Edirne Cezaevi’nde tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Artık, AKP elitinden olmayan herkes öteki. Muhalefet, AKP’nin gündemini bırakıp halkla olmalı'' ifadelerini kullandı.
İzmir’de şehit ve gazi yakınları Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. bünyesindeki tüm otoparklardan ücretsiz faydalanabilecek.
ABD'de Temyiz Mahkemesi, Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla hakkındaki mahkumiyet kararını onadı.
Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülmesine sosyal medyada tepki yağdı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli ve şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı tespit edilen 16 şüpheli gözaltına alındı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya'daki ilk namazın Lozan'ın yıl dönümüne gelmesi hakkındaki soruya yanıt vermekten kaçındı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 5 gündür yapılan aramalar sonucu cansız bedenine ulaşılan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için bir mesaj paylaştı.
Çin’de çalışmaları yürütülen Covid-19 aşılarından birinin klinik deneylerinin ikinci aşamasında iyi sonuçlar alındığı açıklandı.
İBB, elektriklik kaykay (e-scooter) kiralama sistemlerine düzenleme getiriyor. Düzenlemeyle hem kiralama hizmeti veren kurumları hem de elektrikli kaykay kullanıcılarını kapsanıyor. Yönerge, 23 Temmuz günü yapılacak UKOME toplantısında görüşülecek.
Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Adil Öksüz'ün kendisini ziyaret ederek, Fethullah Gülen'in kitabını getirdiğini söyledi.
RTÜK'ün TELE 1'e verdiği 5 günlük ekran karartma cezasına mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: “PIKTES kapsamında görevlendirilen öğretmenlerin kadrolu öğretmen olarak atanması bugün itibariyle mevcut mevzuat hükümleri doğrultusunda mümkün olamamaktadır” dedi.