İBB yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında, İBB'ye bağlı İSKİ, İSFALT ve KİPTAŞ ile bu kurumlara bağlı birimlerin 31 Mart 2019'dan bu yana tüm ihaleler ve projelerin evrakları istendi.
TGC’nin 48. Genel Kurulu’nun ikinci gününde üyeler oy kullandı. Seçimi Bağımsız Bağlantısız Özgür Gazetecilik Grubu kazandı.
İstanbul Valiliği, İstanbul’da, 1 Mayıs günü yapılması planlanan izinsiz gösterilerin önüne geçmek için bir dizi tedbir kararı aldı. Valilik alınan tedbir kararlarını, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı.
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM'de AKP grup toplantısında CHP’ye yönelik sözlerine ve Ekrem İmamoğlu hakkında "telef" ifadesini kullanmasına tepki gösterdi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.
CHP Gençlik Kolları Başkanının İmza Şartı Kaldırıldı, Yurtdışına Çıkış Yasağı Sürüyor.
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin, TBMM'de Grup Toplantısı gerçekleştirildi.
Silivri'de Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sondakika Karar Gazetesine yazdı; Şimdi Türkiye modelimizi inşa etmenin zamanıdır.
Genel Kurul’da Bağımsız Bağlantısız Özgür Gazetecilik Grubu Vahap Munyar başkanlığında seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı ve Divan Kurulu’na dosyasını sundu.
Elektrik kesintileriyle birlikte özellikle İspanya ve Portekiz’de ülke genelinde hayat durma noktasına gelirken, İspanya İçişleri Bakanlığı, dün ulusal acil durum ilan ederek ülke çapında 30 bin polisin görevlendirilmesine karar verdi.
Barış Pehlivan; Adalet Bakanlığı’nın resmi verileri diyor ki: Ümit Özdağ’ın yargılama sonucunda beraat etme ihtimali çok yüksek. Hatta, alt sınırdan verilecek olası bir ceza dahi erteleme sınırında kalıyor.
Savcılığın, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine gönderdiği sevk yazısında, "Ekrem İmamoğlu liderliğinde teşkil edilen çıkar amaçlı suç örgütü" ifadesi kullanıldı.
Ankara'da Mustafa Duman adında bir doktorun, sokak hayvanlarını sahiplenip evine alarak öldürdüğü ortaya çıktı. Doktor çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Kanada'da yapılan erken genel seçimleri, Başbakan Mark Carney liderliğindeki Liberal Parti’nin kazandığı açıklandı.
Çiğdem Toker; Emlak Konut ve GYO, Arnavutköy sınırlarındaki bu araziyi, yönetiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeninin yer aldığı holding iştirakine teslim edecek.
Sondakika; #ResmiGazete'de yayımlanan 30 Nisan 2025 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Gözaltına alınan 48 kişinin savcılıkta ifade işlemleri tamamlandı. İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan isimlerden 30'u tutuklama istemiyle hâkimliğe sevk edildi, 18 isim hakkında adli kontrol istendi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Taksim'deki Gezi Parkı odaklı olaylara iştirak ettiğine ilişkin yazılı ve görsel medyada çıkan iddialar üzerine menajer Ayşe Barım hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı.
CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer; KİT’lerde her yıl ortaya çıkan onlarca usulsüzlüğü görmezden gelen iktidarın, muhalefet belediyelerine karşı uydurma delillerle operasyon yapmasıyla ilgili eleştirilerini TBMM gündemine taşıdı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzur içinde kurban alışverişlerini yapabilmesi için modern bir satış alanı oluşturdu.
Yıllardır süregelen sorunlara neşter vuran Başkan Günel, Kadınlar Denizi son durakta kapsamlı bir yenileme çalışması başlatılacağını duyurdu.