Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, "Zinayı savunamayız. Eşcinselliği de savunamayız! Ancak bu konuda konuşmak yetmez adım da atılmalı!" dedi.
Türkiye Devrimci İşçi Konfederasyonu(DİSK) tarafından yapılan araştırmaya göre DİSK'e bağlı sendikalara üye 535 işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı.
Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı Yunusoğlu mahallesinde 3 kişinin CHP'li büyükşehir belediyesinden gelen ekmekleri vatandaşa dağıttıkları için gözaltına alındığı belirtildi.
Koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda üç gün geçiren İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bugün göreve döndü.
Güneydoğu’da çiftçilere ‘müjde’ olarak açılanan mazot ve gübre desteğinin, tarımsal sulamada kullanılan elektrik enerji borçları karşılığında özel elektrik dağıtım şirketine aktarılması tepki çekti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çocuklar için yayınladığı kitapta Alevileri de inanç grupları arasında gösteren temsili resmine yönelik, yandaş medyanın başlattığı linç kampanyasına Alevi dernekleri yaptıkları ortak açıklama ile tepki gösterdi.
Zonguldak'ta, Karaelmas Mahallesi'nde, koronavirüs vakalarının görüldüğü Alsancak Caddesi'ndeki 3 ev karantinaya alındı. Polis ekipleri, caddeyi araç ve yaya geçişlerine kapattı.
AKP'ye yakınlığıyla bilinen şarkıcı İsmail Türüt Kanal 7’de katıldığı sahur programında CHP'yi hedef aldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla gündemi değerlendirecek.
Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında olan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler yapılacak.
Adana Büyükşehir Belediyesi koronavirüs nedeniyle evde kalan yurttaşlar için sosyal amaçlı, herkesin yararlanacağı bir internet sitesi açtı.
TMSF’nin 2019 yılındaki temsil ve tanıtma giderleri 1,8 milyon TL oldu. 2016-2019 arası harcamaları 45 bin ile 56 bin TL arasında değişen fonun 2019 yılı harcaması bir önceki yıla göre yüzde 3 bin 538 arttı.
Usta sanatçı Genco Erkal, salgın nedeniyle evde olanlar için Yalınayak Sokrates oyununu Youtube üzerinden izleyici ile buluştu.
Dünya Tabipler Birliği (DTB), COVID-19 virüsünü yayacakları korkusuyla hekimlerin ve diğer sağlık çalışanlarının dünyanın çeşitli yerlerinde maruz kaldıkları saldırılarla ilgili haberlerin artması üzerine bu saldırıları ‘son derece insafsız’ bulduğunu ve kınadığını belirtti.
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, yazılı bir açıklama yaparak Korona virüs nedeniyle zor günler geçiren sanayicilerin sorunlarını gündeme taşıdı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Adalar için giriş-çıkış kısıtlaması başladı. Bostancı İskelesi'nde bekleyen görevliler çalışma ve ikametgah belgesi bulunmayan vatandaşların vapura binmesine izin vermedi.
Türk-İş, nisan ayında Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin açlık sınırının 2 bin 345 liradan 2 bin 374 liraya yükseldiğini açıkladı.
Burhaniye Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım paketlerini dağıtmaya devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı zor duruma sokmak için bazı tuzaklar hazırlandı ve bunlardan biri Şubat ayında yaşanmasına rağmen, yeni bir olay olarak sosyal medyada belgelerle duyurulmaya başlandı.
CHP Aydın Milletvekili, Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beyin göçünden yakınan bilişim sektörü temsilcilerine “Bunu artık kabul edemeyiz. Beyin göçünü tersine çevirmeliyiz. Kendi iş gücümüzü Türkiye’de tutmalıyız. Bunu sağlamak için de Türkiye’de güven ortamını oluşturmalıyız” dedi.