TBMM'yi olağanüstü Suriye, İdlib gündemi ile kapalı toplantıya davet eden CHP grubu 29 Şubat Cumartesi 14.00'da TBMM'de toplanacak.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in "Mülteci politikamız aynıdır ama ortada bir durum var, artık mültecileri tutabilecek durumda değiliz" açıklamasının ardından Edirne'de bir grup sığınmacı, Yunanistan sınırına yürüdü. Yunan yetkililer, Edirne Pazarkule sınır kapısında sığınmacılara gaz bombası attı.
İdlib'de TSK'ye yönelik gerçekleştirilen hava saldırısında hayatını kaybeden 33 askerden 24'ünün kimlikleri belli oldu
İlahiyatçı yazar İhsan Eliaçık, "Mehmetçiğin yanında olmak, ölüsünün değil dirisinin yanında olmak demektir. Mehmetçik, Suriye'den ve Libya'dan derhal geri çekilmelidir" dedi.
Lagos Devlet Sağlık Komiseri, Nijerya'da yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) taşıdığı doğrulanan ilk kişinin İstanbul'dan ülkeye uçtuğunu duyurdu.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Avrupa’ya gitmek isteyen mülteciler için sınır ili olan Edirne’ye ücretsiz otobüs kaldırılacağını duyurdu.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türk askerlerin İdlib'de yalnızca gözlem noktalarının dışında hayatını kaybettiklerini ve bunun teröristlerin saldırısı sırasında gerçekleştiğini belirtti.
Türk Edebiyatının büyük ismi Yaşar Kemal, 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı.
AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, “Salı günü Meclis'in kapalı oturumda İdlib konusunu ele almasını istiyoruz. Bugün Meclis Başkanlığına başvurumuzu yapacağız” dedi.
Avrupa Komisyonu sözcüsü Peter Stano Avrupa Birliği-Türkiye anlaşması konusunda herhangi bir değişiklik öngörülmediğini, Ankara ile bu konuyu resmi olarak görüştüklerini söyledi.
Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi ve TTB Covid-19 (koronavirüs) İzleme Grubu, "Koronavirüs - Türkiye'de Son Durum" başlıklı basın toplantısı düzenledi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İdlib'de yaşanan gelişmelere ilişkin medya temsilcileriyle bir araya geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısının ardından CHP Genel Merkezi'nde açıklama yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak İdlib'deki saldırının ardından olağanüstü toplanan MYK toplantısına ilişkin açıklama yapacak.
NATO, İdlib'de 33 askerin şehit olduğu saldırının ardından Türkiye'nin talebi üzerine bugün olağanüstü toplandı.
İdlib saldırısının ardından Türkiye'nin göçmenlerin sınır dışını çıkışını engellememe kararı almasının ardından, bazı göçmenler kara yoluyla sınır kapılarına doğru yönelirken, deniz yoluyla Yunanistan'a geçişler de başladı.
Yunanistan Pazarkule sınır kapısından ülkelerine giriş yapmak isteyen bir grup göçmenin ülkeye girişine izin vermedi.
İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İdlib'de 33 askerin yaşamını yitirmesine neden olan saldırıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün bir telefon görüşmesi yaptığını söyledi.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'deki bazı sığınmacı ve göçmenlerin Batı'ya hareketinin İdlib'deki durumun kötüleşmesi halinde sürebileceğini açıkladı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İdlib'de 33 askerin yaşamını yitirmesi sonrası TBMM'yi acil kapalı oturuma çağırdıklarını yineledi.