Başak Demirtaş, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı eşi Selahattin Demirtaş'ın mesajlarını paylaştı.
Kendisini mesih ilan eden eski Refah Partisi İstanbul Milletvekili Hasan Mezarcı, 'Bazı haramları helal kılma yetkimi kullanarak dinlerdeki 'tesettür, harem selam' mecburiyetini kaldırıyorum" dedi.
Ayvalık Kent Konseyi, yapılması planlanan Karakoç Barajı'na karşı basın açıklaması yapacak.
Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 yıl sonra mahkeme tarafından iptal edildi. Bursa Barosu tarafından yapılan açıklamada “Cargill tesisinin hiçbir hukuki dayanağı kalmıyor” denildi.
İran'ın ruhani lideri Hamaney Irak'taki ABD üslerini vurarak "Allah'ın yardımıyla bir dünya gücünün suratına şamar attık" dedi.
Kültür ve sanat alanında yayın yapan ‘OT’ Dergisi'ne giren iki kişi, dolaplarda bulunan 4 taşınabilir, 1 harici hard disk, 1 fotoğraf makinesi ve 1 bilgisayar ekranını çalarak kayıplara karıştı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gündeme ilişkin gazetecilere gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Beşiktaş'taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gelerek bakanlığın hazırladığı ve askıya çıkarılan 1/100 binlik planlara itiraz etti.
CHP, 37. Olağan Kurultayını 28-29 Mart'ta gerçekleştirme kararı aldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak "Bunların sivil hayatı Çankaya’da mıdır, neredeyse bulun getirin kardeşim. Kim bunlar, CHP’de, MHP’de, hangi partide varsa çıkartın. Eğer bulamıyorsa yetki versinler, biz buluruz bunları" dedi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 21’nci ilçe belediyesi ziyaretini Çatalca’ya yaptı.
2019-2020 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi sona erdi.
İBB Turizm Platformu tarafından düzenlenen “Turizm Çalıştayı” 20 Ocak'ta yapılacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çalştayın değerlendirme oturumuna katılacak.
Astrobiyoloji, moleküler biyoloji ve evrim alanlarında çalışmalarını sürdüren Türk bilim insanı Betül Kacar, Twitter hesabında NASA’nın evrendeki yaşam izlerini araştırmak için kurduğu ekibe kabul edildiğini söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul ÇED Raporu'nu bugün itibarıyla onayladıklarını bildirdi.
Yüksek Seçim Kurulu bir açıklama yaparak olası bir seçim durumunda seçime katılacak olan partilerin bir listesini açıkladı. Ahmet Davutoğlu’nun yeni kurduğu Gelecek Partisi şartları sağlamadığı için listede yer almadı.
Basın İlan Kurumu, (BİK) Evrensel gazetesinin, bayi satışlarına dair verdiği ilan ve reklam kesme cezasına yaptığı itirazı reddetti. BİK, Evrensel gazetesi okurlarının 3’ten fazla aldığı gazeteleri kanun hükmüne aykırılık saydı. BİK ayrıca bu gazetelerin nereye götürüldüklerine de raporlarında yer verdi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 6 Kasım'da Fatih'te intihar eden 4 kardeşe ait evin elektriğinin gecikmiş borcu sebebiyle kesilmesinden dolayı CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış AŞ'ye 888 bin 397 lira idari para cezası kesti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlarına ödenecek ücreti belirledi. Başkan danışmanlarının 2020 yılı brüt ücreti 10 bin 431.79 TL oldu.
Geçen yıl ayrıca Cumhurbaşkanı kararıyla bakanlık ve kurumlara yedek ödeneklerden yapılan aktarımlar da 3.3 milyar liraya ulaştı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 4 yaş ve altındaki çocukların annelerinin ücretsiz ulaşımdan faydalanması vaadi de gerçekleşiyor.