Cumhurbaşkanlığı Yüksek İştişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, “FETÖ üyesi olmak” suçundan yargılandığı davada mahkemenin verdiği beraat kararına, “gerekçede hataya düşüldüğü” iddiasıyla itiraz etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu aleyhinde açtığı tazminat davasında mahkemeye sunduğu ve “sıfırlama tapeleri”nin delil olarak gösterildiği cevap dilekçesi nedeniyle sanık olarak hâkim karşısına çıkacak.
İran Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi Sekreteri Ali Shamkhani, Tahran yönetiminin İran'ın Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesine karşılık 13 intikam senaryosu üzerinde çalıştığını söyledi.
Medipol Başakşehir, Galatasaray'ın gündeminde olan Arda Turan'ın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.
6 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen CHP Çan ilçe kongresinde yeni başkan Harun Arslan oldu.
En borçlu belediyeler arasında yer alan AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi, 'Proje, Yatırım ve Hizmetlerin Kamuoyuna Duyurulması' hizmeti için 30 milyon 392 bin TL'lik ihale yaptı.
İBB Sözcüsü Murat Ongun, İstanbul’da son yağışlarla beraber barajlardaki doluluk oranının yüzde 43,77’ye ulaştığını belirtti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli İstihbarat Teşkilatı personeline yönelik olarak yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
CHP PM üyesi Gökhan Günaydın Patates ve kuru soğanın yurt dışına satışına kısıtlama getiren karara "Beyefendiler kuru soğan ve patatesin ithalatını serbest bırakıp, ihracatını Bakanlığın iznine bağlıyorlar" diyerek tepki gösterdi.
Ekonomik kriz nedeniyle 2019’da 114 bin 977 esnaf kepenk indirdi. Bu rakam son 9 yılın en yüksek rakamı olarak kayıtlara geçti. KOBİ’lerde batık kredi miktarı da bir yılda yüze 50 arttı. Türkiye’de son 15 yılda kepenk indiren esnaf sayısı da 1 milyon 896 bin oldu.
Süresiz açlık grevinde olan tutuklu Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek ölüm orucuna başladı.
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
Kandilli verilerine göre; Ankara'da saat 08:01'de 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kısa süre önce 5,97 TL seviyelerine kadar yükselen dolar bugün hafif çağlı düşüş yaşadı.
Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü sözlerine yanıt verdi. Geçmişi her yönüyle değerlendirmeye hazır olduğunu belirten Babacan, Türkiye’nin bugününe ve geleceğine odaklanılması gerektiğini belirtti.
Şükran Soner: Yeni yalanlar, aldatmacalar, kirli çıkarlar hesaplarında, öylesine çok yalanlarla bölge halkları o kadar çok, kanlı çatışmalarda, iç savaşlarda birbirlerine kırdırılabildiler ki...
Orhan Bursalı: Avrupa, ki iki büyük savaşa anavatanlık yaptı, büyük gücünü arka planda saklıyor; sanıyor ki savaş orada Ortadoğu’da olacak, hayır, Avrupa savaşın parçası olacak.
Mehveş Evin: Galiba bir kez düşünce devamı geliyor. Düşmenin sonu, dibi olmuyor...
İran meclisinde alınan kararla, ABD'nin tüm komutanları ve Pentagon yetkilileri terörist ilan edildi.
İDO ve BUDO'nun bazı seferleri olumsuz hava şartları dolayısıyla iptal edildi.