İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul Projesi hiçbir şekilde İstanbul'un gündemi değildir, bu şehre ihanettir" dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İBB AKOM’un verilerine göre, İstanbul başta olmak üzere yurdumuzun büyük bölümünün yeni bir yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına girmesi bekleniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, belediyeden yardım alan ailelerin aranarak, yardımın devam etmesi için vatandaşların AKP üyeliğinden istifa etmeleri baskısında bulunulduğu iddiasını ortaya atan AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin'in sosyal medyada yaptığı paylaşım üzerine yeni açıklama yayınladı.
TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından, Kanal İstanbul su yolu projesi ÇED raporuna ilişkin, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi`nde basın toplantısı düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tank-palet fabrikasıyla ilgili kendisine yönelik sözleri nedeniyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 250 bin liralık tazminat davası açtı.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron NATO'ya ilişkin değerlendirmelerine devam etti. Macron "Türkiye hem Suriye operasyonunu oldu bittiye getirip hem de NATO müttefiklerinden dayanışma bekleyemez" dedi.
Diyarbakır Sur'da, 28 Kasım 2015'te Dört Ayaklı Minare önünde katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için anma düzenlendi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ABD, Avustralya ve 8 Avrupa ülkesinden gelen ticaret odası başkanlarıyla, İngiltere İstanbul Başkonsolosluğu’nda bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Din Şurası Kapanış Programı'nda açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla görevi başında şehit olan Eren Bursa’nın ismi, Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü hizmet binası içerisinde bulunan motorize araç park alanına verildi.
Meclis’te ilk kez HDP’nin bir önergesi kabul edildi. Önergeye AKP de oy verdi. Önergenin kabulü ile, İçişleri Bakanlığı’nda mülki idare amirlerinin gerekli durumlarda birinci sınıftan çıkarılması için İçişleri Bakanı'na yetki veren düzenlemeden vazgeçildi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''Son zamanlarda bazı ürünlerimize yönelik yasaklar getirildi. Başka ülkelerin baskısıyla bu tür yasakların ilişkilerimize yakışmadığını vurgulamak isterim'' dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11 Fransız IŞİD üyesinin aralık ayı başında Fransa’ya geri gönderileceğini söyledi.
Türkiye A Milli Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında 29.'luğa yükseldi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bütçesi görüşüldü.
Gaziantep'te, bir kadın, eşi olduğu tahmin edilen erkek tarafından sokak ortasında, kız çocuğunun gözleri önünde tekme- tokat dövüldü.
2020 yılı asgari ücretinin ne kadar olacağı tartışılırken Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'dan önemli bir açıklama geldi. Atalay, "Asgari ücret teklifimiz 2 bin 578 TL'nin altına düşmeyecek" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir şehir haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştireceklerini açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı'nca dün Akçakale'deki hudut karakoluna düzenlenen havan saldırısı sonucu 2 askerin şehit olduğu açıklandı.
Kayseri'de polisin terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlediği operasyonda Suriye uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis kürsüsünden tek adam rejiminin ülkeyi uçuruma sürüklediğini, yaşanan tüm sorunların kaynağında liyakatten uzak bu yönetim biçiminin yer aldığını vurguladı.