Halkın cebinden çıkan parayla yayın yapan TRT iki yıldır faaliyet raporu yayınlamıyor. Personel sayısı azalan kurumun 2018’i 92 milyon lira faaliyet zararıyla kapattığı ortaya çıktı.
Yılmaz Özdil: Uluslararası anlaşmalar gereğince resmi olarak kabul etmek zorunda kaldıkları Suriyeli mültecilere, kişi başına 21 bin dolar ödüyor, geri gönderiyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olarak katılacak.
Can Ataklı:Amerika gezisinin zorlama ile olsa da tek olumlu yanının Ermeni Tasarısı’nın Senato’da bloke edilmesi olduğunu söylemiştim ben de.
AKP'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu, İstanbul seçimlerinin istifa sürecinde belirleyici olduğunu söyledi.
Dolar/TL bu sabah güne 5.72 seviyesinin hemen altında başladı.
AKP’nin iktidara geldiği 2002’den bu yana atadığı din görevlisi sayısındaki artış yüzde 70’i aştı
ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) raporuna göre IŞİD, ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusundan çekilmesi ve Türkiye'nin bölgeye operasyon düzenlemesini fırsat bilerek "yeniden örgütlenmeye başladı."
Şahin Mengü: Evvelce üzerinde mutabakata varılan, ancak daha sonra vazgeçileceği ifade edilen ticaret hacmimizin 100 milyar dolara yükseltilmesi hedefi yeniden benimsenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 20 Kasım Çarşamba programı belli oldu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dokuzuncu ilçe belediyesi ziyaretini Bakırköy Belediyesi'ne yaptı.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otobüse binen genç kadın, karşısında bulunan yaşlı kişinin kendisine, "Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor" dediğini iddia ederek, sosyal medyada yaşadığı olaya tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun 21 Kasım Perşembe günü saat 16.30’da açılış törenine katılacak.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Parlamento Kadın Grubu toplantısında konuştu.
FETÖ'nün bankacılık sistemi dışındaki bir işlemle üyelerine 20 milyon dolarlık finans sağladığı tespit edildi. Ankara merkezli 29 ildeki operasyonda 77 gözaltı kararı var. Şüphelilerden 56'sı yakalandı.
AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, evinde şüpheli şekilde ölen 23 yaşındaki Özbek vatandaşı Nadira Kadirova’nın sigortalı olup olmadığına yönelik soru soran HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü’ye, “Allah size de böyle bir acı yaşatsın” yanıtını verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de grup toplantısının ardından kuliste MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek sohbet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında iddiada bulundu. Yurter Özcan, Bilal Erdoğan'ın ABD'deki evini zararına sattığını söyledi.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Rusya’nın Suriye’deki sözlerini tutmadığı açıklamalarını şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade etti.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 bin üniversite öğrencisine yıllık 3 bin 200 TL eğitim yardımı yapılacağını duyurdu.
CHP PM üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi katıldığı televizyon programında Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hamzaçebi ekonomiyle ilgili olarak "Türkiye en kırılgan 5 ekonominin içindedir. En kırılganı da Türkiye’dir" ifadelerini kullandı.