Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığındaki heyeti ile görüştü.
İstanbul Havalimanı işçileri, dün (31 Ekim) 18 yaşındaki İşçi Mehmet Aydın'ın asansörün şaft boşluğuna düşerek yaşamını yitirmesinin ardından bu sabah işe çıkmayarak yemekhanede tepki gösterdi.
İstanbul Kitap Fuarı yarın 38’inci kez kapılarını kitapseverlere açıyor. Usta öykücü Adnan Özyalçıner’in onur konuğu olduğu fuarda “Edebiyatımızda 50 Kuşağı” ana teması kapsamında da okurlarla buluşacak. Fuar 10 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.
CHP kontenjanından RTÜK üyesi olan Faruk Bildirici, üyeliğinin düşürülmesi kararı hakkında yürütmenin durdurulması ve sonrasında iptal edilmesi için mahkemeye başvurdu.
Akdeniz'de Kandilli verilerine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Soçi mutabakatı kapsamında belirlenen güvenli bölgede Türk ve Rus askerlerinin ortak devriyesi başladı.
Hakan Tahmaz: Kürtlerin yüzyıllık jeopolitik çıkmazın içinden ne derece sıyrılıp çıkacaklarına tanıklık ettiğimiz bir dönem yaşıyoruz.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 Kasım Cumartesi günü TÜYAP Kitap Fuarı'nın açılışına katılacak.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, DİSK Genel Merkezini ziyaret etti.
Başkanlık koltuğuna Mansur Yavaş'ın oturmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek döneminde alınan araçları satışa çıkardı. Gökçek'in istifasından sonra da kullandığı araçlar, yıprandığı için satılamadı.
Ankara-Bala kara yolunda, Çankaya Belediyesi'ne ait servis aracı kaza yaptı.
Anayasa Mahkemesi (AYM), 15 Temmuz darbe girişiminin ardından harp akademileri, askeri liseler ve astsubay hazırlama okullarının kapatılmasının ve öğrencilerinin durumlarına uygun okullara yerleştirilmesinin Anayasaya aykırı olmadığına hükmetti.
Devrimci Yol’un önderlerinden Nasuh Mitap, ölüm yıl dönümünde Kırklareli'nde anılacak.
FOX TV haber sunucusu İsmail Küçükkaya 3 Kasım'da Avrasya Maratonu'nda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne destek için koşacak.
AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun partisinden istifa etmesinin ardından gözler AKP içindeki ‘endişeli’ vekillere çevrildi. Rahatsız olan 10 civarındaki milletvekilinin yeni parti kurma çalışmaları yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Bakan Ali Babacan ile görüştüğü belirtiliyor.
Siirt'te terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ensar ve TÜRGEV, İBB’nin protokolleri iptal etmesini mahkemeye taşıdı. Mahkemeden karar çıktı.
Bursa- Ankara Karayolu üzerinde TIR'dan yola dökülen mazot nedeniyle 16 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. 6 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin yok edilmesi konusunda ABD ile temaslarının olmadığını ve deliller sunulmadan gerçekten öldürüldüğüne inanmayacaklarını belirtti.
İstanbul’da gece boyunca etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle il genelinde ortalama 34 kg yağış kaydedildi. Meteorolojik verilere göre, öğlen saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen yağışlı havanın yerini, ilerleyen günlerde pastırma yazı alacak.
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, yaptığı yazılı açıklama ile İzmir Valiliğinin “İzmir’de birçok yerde tarımı bitirebilecek” korkunç kararına tepki gösterdi.