Anadolu Efes-Fenerbahçe maçının üçüncü çeyreğinde soyunma odasına giden Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Gigi Datome'nin geçici hafıza kaybı yaşadığı, ancak ambulansın maç sırasında yerinden ayrılamayacağı gerekçesi ile Datome'yi hastaneye götürmediği iddia edildi.
Turgut Ünlü: Bugün okullarımızın tarikatlara, cemaatlere terkedilmiş, yürütme organları bunların cirit attığı yerler olmuş ise yapılacak iş, alınacak devrimci tavrı Atatürk göstermiştir.
Orhan Bursalı: İktidar “hukuk reformu” açıklamasını sanırım AB ile ilişkiler açısından gündeme getirdi. Ama bu “reform” yargının iktidara bağımlılığına hiçbir çözüm getirmiyor ve demokratik bir hukuk devletinin yolunu açmıyor.
Amerika Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Amerika’nın Orta Doğu’ya 1000 asker daha göndereceğini söyledi. Shanahan, askerlerin savunma amaçlı ve İran’ın bölgede yarattığı tehdide karşı bölgeye gönderileceğini söyledi.
Şükran Soner: Siyasal İslamcı cemaat örgütlenmesine inanmış, ancak inanç sömürüsü üzerinden yaşatılanlara, dipteki karanlıkta kalmış dalgalara isyan adına, hak-hukuk-adalet, demokratik düzeni savunma çabalarından örnekler ister misiniz?
Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün saat 10.00'da İstanbul Şişli'de muhtarlarla buluşacak.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan mayıs ayı bütçe gerçekleşmelerine göre Cumhurbaşkanlığı geçen yılın ilk 5 ayında 198 milyon lira harcarken bu yılın aynı dönemindeki harcaması 1.5 milyar liraya yaklaştı.
Yılmaz Özdil: Akp'nin son hamle olarak bu programı istemesinin sebebi buydu.
İBB'nin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonunu kullanmasına izin verilmemesi nedeniyle yaşanan tartışmaya ilişkin Ordu Valiliğinden açıklama geldi.
Sayıştay raporunda yer alan veriler, İBB’de nasıl usulsüzlükler yapıldığını, kaynakların nasıl peşkeş çekildiğini ve belediyenin nasıl zarar ettirildiğini gözler önüne seriyor.
Can Ataklı: Yanında eşiyle birlikte sanki 10 lira için kaçmaya çalışan biri durumuna düştüğü için kendini aşağılanmış hissetmiş.
Mahkeme, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında avukatlık yaptığı döneme ilişkin senetle mükerrer tahsilat yapmaya çalıştığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanmak" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozmak" suçlarından son soruşturma açılmasına karar verdi.
KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 23 Haziran’da CHP ile AKP arasındaki oy farkının açılacağını söyledi.
Mehveş Evin: Mesele tam da İmamoğlu’nun ‘Türkiye’nin en büyük sorunu’ diye tarif ettiği ‘partizanlık’. İktidara destek veren seçmenin beslendiği, inandığı, tutunduğu tam da bu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadim Dostlar Buluşması programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasına, YSK'nın kararıyla mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek sürdürdü.
Eski Mısır Devlet Başkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti... Mısır İçişleri Bakanlığı ülkede 'alarm' durumu ilan etti.
Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘‘Bu kardeşiniz, bu şehirde israfı bitirecek, tasarruf dönemini başlatacak. Ama şu son dönemlerdeki İBB’ye bir isim söyleyeceğim: İsrafbol Belediyesi! Bu isim, 23 Haziran’da yine değişecek T.C. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olacak’’ dedi.
Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım dün akşam ortak yayında bir araya gelmiş, İmamoğlu, İBB'deki israfa ilişkin Sayıştay raporları gündeme getirmişti.
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, eğitim ile ilgili bugün Meclis Başkanlığı’na sundukları yasa teklifine ilişkin, "İlkokula başlama yaşı 66 aydan 69 aya çıkıyor" dedi.
Hatay'da bir dönem sinema daha sonra ise künefe salonu ve kültür merkezi olarak kullanılan tarihi Hatay Devleti Meclis binası kamulaştırıldı. 30 milyon liraya Tarihi Adalı Konağı ile birlikte kamulaştırılan meclis binası Kültür Sanat Merkezi, Adalı Konağı ise Mutfak Sanatları Merkezi olacak.
ABD Umman Körfezi'nde iki petrol tankerindeki patlamalardan sorumlu tuttuğu İran'ı, patlamaların ardından gözlem uçuşu yapan bir Amerikan insansız hava aracını da düşürmeye çalışmakla suçladı.