CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FaceTime üzerinden partisinin İstanbul il örgütüne seslendi.
Beyoğlu’da yurttaşlar AKP’nin ötekileştiren söylemlerinin ve ekonominin seçim sonuçlarında etkili olduklarını vurguladı.
Malatya’nın Pötürge ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemleri sırasında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 5 şüpheli tutuklandı.
AKP'nin yönettiği Artvin'in Hopa Belediyesi'ni 31 Mart'taki yerel seçimlerde kazanan CHP'nin ilk icraatı dikkat çekti.
Şahin Mengü: Yönetenlerin hukuka uygun davranmasını sağlayan bağımsız yargıdır. Yargı bağımsızlığını yitirdiği zaman yöneten muktedirler, diledikleri her şeyi yaparlar.
Çorlu'da 8 Temmuz 2018'de meydana gelen tren faciasına ilişkin dava 3 Temmuz'da görülecek.
6 Nisan Cumartesi günü itibariyle Philip Morris grubu sigara markalarına fiyat artışı geldi. Uygulanan artıştan sonra sigaraların fiyatı 2 lira artarak 11 ila 15,5 lira arasına yükseldi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 13. Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü
Sandıktan ilginç protesto mesajları çıkıyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta bir seçmenin oy pusulasında AKP logosunun olduğu yere 'Evet' yazıp pusulanın üstüne de 'Damat varsa ben yokum' ifadelerini yazdığı görüldü.
Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması nedeniyle İstanbul'da kapatılan tüm yollar trafiğe açıldı.
İstanbul’da yerel seçim sonrasında ilçelerde geçersiz oyların sayımı devam ediyor...
FETÖ’nün hava kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün kuzeni Ahmet Doğan, AKP'den aday olduğu Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde belediye başkanı seçildi. Ahmet Doğan, mazbatasını alarak göreve başladı.
Melih Aşık: ABD’nin hücumları yalnızca S-400’lerden ibaret değil. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Robert Palladino, “Kuzey Suriye’de Türkiye’nin tek taraflı harekâtının yıkıcı sonuçları olacağını” söyledi önceki gün.
TCMB yılın ikinci çeyreğinde kredi kartlarında uygulanacak azami gecikme faiz oranlarında indirime gitti. Türk Lirası cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı yüzde 2.25'ten 2.15'e aylık azami gecikme faiz oranı yüzde 2.75'ten 2.65'e indirildi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek İstanbul'da geçersiz oyların sayımına ilişkin son veriyi paylaştı.
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 94'ünün tamamlandığını söyledi.
Şükran Soner: Gerçek şu ki, emperyalizmin parmağının da etkisi olan “beka” sorunları Cumhur İttifakı’nın sloganı yapılarak, ülkenin seçmenleri, 80 milyonu geçen vatandaşı, geleceği için çok daha yaşamsal boyutlara varmış, gerçek, dayanılmaz sorunlara seçmenin isyanı, şantaj, tehditlerle durdurulmak istenmiştir.
Yazgülü Aldoğan: Ekrem İmamoğlu, belediye tarihinde İstanbul’u, 4 milyon 171 bin gibi en yüksek oyla kazanan başkan olmakla kalmadı, bu seçim geçersiz oy sayısı açısından da (318 bin) en düşük geçersiz oy sayısıdır!
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu hakkında Türk Ceza Kanunu (TCK) 262/1 uyarınca "kamu görevini usulsüz üstlenmek" suçunu oluşturduğu gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.
Can Ataklı: Yolsuzluk, hırsızlık yaptığı için oyların bulunduğu torbaların asla emanet edilemeyeceği CHP'liler, torbaları “namusları gibi” koruyup gece üstünde yatıp sayım anına kadar kimseye el sürdürtmezken, AKP'liler dışarıdaki masalarda ha babam itiraz dilekçesi yazıyor.
Bekir Coşkun: Şu anda ortalığı karıştırarak ne planlıyorlar, hangi oyunların peşindeler bilemeyiz… Bildiğimiz tek şey var: Gidişin başlamıştır…