Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Güvenlik birimlerimiz FETÖ'den temizlendikten sonra artık daha güçlü, daha kararlı, daha başarılı' dedi.
2018 yılının mavi bayrak ödülleri listesi açıklanırken, mavi bayrağa en çok Antalya plajlarının sahip olduğu görüldü.
Rus Donanması'na ait 'Veliky Novgorod' adlı denizaltı, İstanbul Boğazı'ndan geçti.
Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Danıştay 8. Dairesi’nin verdiği Ensar kararını tanımıyor. MEB ile Ensar Vakfı arasında imzalanan protokole iptal kararı verilmesine rağmen Ataşehir’de vakıf çalışmalarına devam ediyor.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay hakkında, bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle, "Cumhurbaşkanına hakaret, kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret ve tehdit" suçlarından resen soruşturma başlattı.
Konya'da kendisini 'şeyh' olarak tanıtıp, 5 erkeğe 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada 62 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Süleyman Işık'a, hakkında 'cinsel istismar' suçlamasıyla açılan başka bir davada 10 yıl 5 ay hapis cezası daha verildi.
TL'deki sert değer kaybın ardından yabancı bankaların TL elde etmek için kullandığı Londra swap piyasasında Türk bankaların yasal sınırların da oldukça altında TL sağlamasıyla faizler yüzde 500'e kadar yükseldi.
Türk-İş'in araştırmasına göre, mart ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 14, yoksulluk sınırı 6 bin 561 TL olarak hesaplandı.
İzmir’de lösemi tanısı konulan ve ilik nakli olmayı bekleyen 4 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için sosyal medyada kampanya başlatılarak, 3 ayda toplanan 150 bin kök hücre numunesinin daha hızlı incelenmesi için Sağlık Bakanlığı'na harekete geçme çağrısı yapıldı.
Birden ve beklenmedik şekilde başlayan ya da daha seyrek olarak kalabalık yerler gibi bilinen ortamlarda ortaya çıkan ve giderek şiddetlenerek bireyi dehşete düşüren panik ataklar, göğüs ağrısı, çarpıntı, terleme ve nefes darlığı gibi belirtiler yüzünden kalp krizi ile karıştırılabiliyor.
Ankara Adliyesi'nde görevli bir ağır ceza hakimi ile bir Yargıtay tetkik hakimi, FETÖ/PDY ile irtibatlı oldukları gerekçesiyle gözaltına alındı.
27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü 1961 yılından bu yana kutlanıyor...
Bakan Pakdemirli, Amasya'da yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirterek, "İfadelerimin terör örgütü bağlantılı kişilere yönelik olduğunu, ne muhalif partileri ne de onların seçmenlerini hedef almadığımı özellikle belirtmek istiyorum" dedi.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu kez de kendi üyesi olmayan memurların toplusözleşmeden yararlanabilmesi için kendilerine “dayanışma aidatı” ödemesini istedi. Yalçın, daha önce de Kamu-Sen ve KESK’i toplusözleşme masasının dışında bırakmaya yönelik hamleler yapmıştı.
PKK yöneticilerinden Cemil Bayık’ın en yakın adamlarından Rıza Altun ve beraberindekiler, Kandil’e yapılan hava harekatıyla vuruldu.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çiftlik ilçesi ile ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek partisinin belediye başkan adayları ve il genel meclisi üyesi adayları için destek istedi.
Adelet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, 'hükümlü ve tutuklu sayısındaki öngörülemeyen artış' nedeniyle 5 yıl içerisinde 193 yeni cezaevi yapımının planlandığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun muhalefet partilerinin belediye meclis üyesi adayları arasında PKK'lıların olduğu yönündeki açıklamalarına bir tepki de İYİ Parti'den geldi.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullular'a mesaj var: "Bu şehre huzur lazım. Barış lazım, mutluluk lazım. Uzlaşma lazım. Bizim ruhumuz buna hazır. Seçildiğim gün 16 milyon insan kazanacak."
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada OHAL'in kaldırılmasından bugüne kadar, Milli Savunma Bakanı onayıyla TSK'den bin 164 personelin ihraç edildiği, 106 emekli askerin de rütbelerinin geri alındığı belirtildi.
AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi'ni İzmir'le ilgili bastırdığı broşürde İzmir yerine Yunanistan'a bağlı Sakız Adası'nın fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.