CHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat'ın "Proje Tanıtım Toplantısı" 2 Mart'ta yapılacak.
DSP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, yöneticiliğini yaptığı apartmana ait 20 bin 314 TL’yi zimmetine geçirdiği gerekçesiyle “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma” suçundan 10 ay hapse mahkum oldu.
CHP Bodrum Belediye Başkanlığı için Mustafa Saruhan'ın adaylığının İl Seçim Kurulu'nca düşürülmesinin ardından yeni başkan adayı, emekli yarbay Ahmet Aras oldu. Saruhan'ın listesinde meclis üyesi olan Aras'ın, istifasının ardından İlçe Seçim Kurulu'na adaylık başvurusunun yapılacağı belirtildi.
Türkiye Komünist Partisi (TKP), 10 Mart Pazar günü saat 14.00'da İstanbul Kartal Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge çağrı yaptı.
Erol Kızılelma: Kendine olanak yaratan ve sağlayan politikaları, iyi de pazarlayarak, bugünün mutsuz İstanbul’unu yarattı. İstanbul, AKP Belediyeciliği için bir prototip oldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta halka hitap etti.
Yargılandığı FETÖ davasında esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yapan CHP eski Milletvekili Eren Erdem, "Benim üye olduğum 2 örgüt vardır. Biri CHP'dir, diğeri de Beşiktaş'tır" dedi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra dolar/TL kurunun 5 TL'nin altına düşeceğini söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'de IŞİD'in elinde tuttuğu toprakların yüzde yüzünün ABD destekli güçler tarafından geri alındığını söyledi.
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Çeşme için önceliklerinin altyapı sorunu olduğunu açıkladı. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Çeşme’yi ziyaret ederek, Çeşme CHP Merkez Seçim Ofisi’ni açtı.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, seçim anketlerine ilişkin, “Ankara için bir tereddüt yok İzmir ilan edildi gibi. İstanbul’da da an itibariyle öndeyiz. 10-12 Mart gibi ‘İstanbul’u CHP alıyor’ diye herkes konuşacak. Erdoğan anketleri gördükçe çıldıracak” dedi.
Ardahan'daki AKP mitingine şehir dışından getirilen AKP'liler, KYK'ye bağlı öğrenci yurdunda ağırlandı. Kısa süre önce de Eskişehir'deki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gündüzalp Öğrenci Yurdu'nun yemekhanesinden AKP seçim aracına sefer taslarıyla yemek taşındığı ortaya çıkmıştı.
CHP Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve İbrahim Kaboğlu, Adli ve İdari yargı ile AİHM’in verdiği bazı kararların uygulanmadığını belirterek Meclis’e araştırma önergesi verdi.
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, "Kuracağımız mahalle meclislerinde kararları vatandaşlar alacak, biz ise alınan kararları uygulayacağız. 2 yıl içinde vatandaşlar bizden memnun kalmazsa görevi bırakacağız” dedi.
Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'te bugün yayınlanan yazısında "Milletin vekaletine talip olup, şehrin emanetini alıp kendine vekalet verenlere ihanet edenleri, emanete hıyanet edenler, menfaatleri için 40 takla atan, yalan söyleyenler, Allah topunuz belasını verecektir elbet bir gün mutlaka" diye yazdı.
İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecek "Ulaştırma Politikaları Çalıştayı", 2 Mart'ta yapılacak.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Rusya'yla da vizeleri kaldırmak için adımları attık, bir yerden başladık. Yakın zaman içinde de tamamen kaldırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan mitinginde konuştu.
Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan, esnaf ziyareti esnasında bir vatandaştan gelen talep üzerine Şehir Hastanesi’ne ücretsiz servis hizmetimi başlattı. Her sabah 07.00’da ücretsiz olarak yapılan servis vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Tütün Mamullerinin Üretim Şekline, Etiketlenmesine ve Denetlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin yasak olmasına rağmen seçim afişlerinde parti logosu kullanmasıyla ilgili TBMM’de basın toplantısı düzenledi.