Murat Ağırel; Hükümet tasarruf filan yapmayacak hepsi tribünlere yönelik hareketler. Yine olan emekliye, sabit maaşlı çalışana, kendisini beyaz yakalı zanneden ofis çalışanlarına olacak.
Taksim Dayanışması; Gezi Direnişi'nin 11. yıl dönümünde, Eşitlik, özgürlük, demokrasi ve adalet talebimizden vazgeçmiyoruz!
Cumhuriyet gazetesi yazarı Erdal Atabek, 94 yaşında hayatını kaybetti.
Her iki sınav için geçerli olacak ücretsiz toplu ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak. İBB, 10 bin öğrenciye kumanya dağıtımı yapacak
İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya partisinden istifa ettiğini açıkladı.
İBB Sağlık Dairesi Başkanlığına bağlı İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Engelliler Şube Müdürlüğü ortaklığında, Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde “Yeşilçam Şarkıları” konseri düzenlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Verginin yüzde 90’ının kazanandan, yüzde 10’nun herkesten alınması lazımken, biz yüzde 11’ini para kazanandan, yüzde 89’unu zorunlu vergilerle ya da maaştan keserek alıyoruz.
Taksim Dayanışmasından yapılan çağrıda; 11 yıl önce bütün güzellikleriyle hayatımıza giren Gezi Direnişi'nin yıldönümünde, Eşitlik, özgürlük, demokrasi ve adalet talebimizden vazgeçmiyoruz:31 Mayıs'ta Taksim'deyiz! Saat: 19.00...
Barış Pehlivan; Acaba, o yaylaya Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım da sık uğrar mıydı? Hatta orada çekilen fotoğrafları yakın zamanda sosyal medyadan silindi mi?
Çiğdem Toker; "Yapısal reform" bahsinin, Erdoğan iktidarı açısından seçime kadar olan dönemi kendileri açısından güvenli, garantili geçirmenin bir "çıpa"sı olduğuna dair alametler çoğaldı.
THKO militanları Sinan Cemgil, Kadir Manga ve Alpaslan Özdoğan'ın Nurhak'ta öldürülüşünün üzerinden 53 yıl geçti.
Resmi Gazete'de yayımlanan 31 Mayıs 2024 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, laiklik ilkesinin ayaklar altına alındığı, yargının bağımsızlığını yitirdiği, sağlık sisteminin tamamen piyasalaştığı ülkemizde, son günlerde yaşanan olaylara değindi.
Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Alptekin Çetin, ciğerlerin sönmesi ve ölüme bile neden olan elektronik sigaranın neden sağlığa zararlı olduğunu anlattı.
Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı görevini de yürüten Emine Erdoğan, Sıfır Atık projesinin ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 21 Aralık 2021’den beri yürürlükte olan kur korumalı mevduata (KKM) ilişkin stok bakiyeleri hakkında açıklama yaptı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin davanın firari sanığı Serdar Sertçelik'in iddiaları üzerine 6 Mayıs'ta soruşturma başlatılmıştı.
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; YTS diye kodladığınız, yabancı terörist savaşçısı yani Suriye'de kelle kesmiş, ciğer yemiş canilerin kaçı Türkiye'de herhangi bir yaptırıma tabi tutulmadan, elini kolunu sallayarak aramızda dolaşmaya devam ediyor?
Uzun süre pişirilen brokolide yüzde 60 oranında vitamin ve besin kaybı ortaya çıkıyor.
Tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Uğurlu, 72 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Uğurlu, 31 Mayıs 2024 Şakirin Camii'nde kılınacak öğlen namazından sonra Anadolu Hisarı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Seferihisar ilçesindeki Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi'nde gerçekleştirilen Efes-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününe katıldı.