Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Pınar Karşıyaka arasında yarın oynanacak maç nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, engelli bireyler için verilen sözlere, vaatlere rağmen onların yaşama katılabilmelerine olanak sağlayacak düzenlemelerin hayata geçirilememiş olmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.
Taksim Dayanışması, Gezi direnişinin 5 yıl sonra yapılan soruşturmayla ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada, Gezi direnişinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı belirtilerek, Gezi Direnişinde dile getirilen temel hak taleplerin bir suç unsuru gibi gösterilmeye çalışıldığı açıklandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturmayı tamamlayarak hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, "Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, İstanbul’u yönetenlere seslenerek, “Saatler iş çıkışına denk geldiğinde, İstanbullular gibi bizde koşar adımlarla metrobüs durağına koşalım” dedi.
Tinder'da daha fazla kadınla tanışabilmek ve iş bulmakta yaşadığı zorlukların üstesinden gelmek için yaşını 20 yıl küçültmek isteyen kişisel gelişimcinin talebi Hollanda mahkemesi tarafından reddedildi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın MHP Tüzüğü'ne ilişkin bazı iddiaların 'mesnetsiz ve asılsız' olduğunu belirtti.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, MHP’nin gündeme getirdiği af teklifinin, hükümet tarafından seçim yatırımı olarak kullanılmaya çalıştığını belirtti.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu HDP milletvekilleri, tutuklu Hakkari Milletvekili Leyla Güven'e destek amacıyla 2 günlük açlık grevi yapacak.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesinin bugünkü manşetinde yer alan AKP'de üç ekibin güç savaşının yaşandığına ilişkin iddialara sert tepki gösterdi.
DİSK, 2019 yılı asgari ücreti ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Kanada'da yaşayan 27 yaşındaki Suudi vatandaşı Omar Abdulaziz, Suudi Arabistan hükümeti tarafından telefonuna bir casus yazılım yüklendiğini ve bunun üzerinden 2 Ekim'de İstanbul'da öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı ile yaptığı görüşmelerin takip edildiğini öne sürdü.
İstanbul'da Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince yapılan operasyonda 4 ayrı kargoda 48 adet suikast silahı ele geçirildi.
Aks aralığı belli bir uzunluğun üstünde olan araç sahiplerine, FSM'den her geçiş için 600 lira ceza kesiliyor. 2017 yılı başında başlayan uygulamadan habersiz olan çok sayıda kişi, durumu yeni fark etti. 50 bin lira ceza gelen de var 200 bin lira gelen de.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 14. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.
Adalet Bakanlığı'ndan FETÖ firarisi Akın İpek'in İngiltere'den iade sürecine ilişkin yapılan açıklamada, "Londra Adalet Müşaviri hakkında inceleme başlatılmış ve Ankara'ya çağrılmıştır" denildi.
Türkiye ekonomisindeki krizin gıda fiyatları üzerindeki olumsuz etkisi devam ediyor. Gıda fiyatları kasım ayında yüzde 2,3 oranında artarken, son bir yılda yaşanan artış ise yüzde 51,9’a kadar çıktı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yargı mensuplarına yaptığı konuşmada, "Ön yargılarla vicdanın sesi birbirine karıştırılmamalı, pekişmiş yargılar tecrübe sanılmamalıdır. Bunun için doğru ve sağlam ölçü değerlerini esas almak gerekiyor" dedi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısının ardından CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Artık Cumhurbaşkanımızın karizmasının gölgesinde bir yere gelmeye çalışanların değil, gerçekten toplumda bir karşılığı olan isimleri tercih ediyoruz" dedi.