Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin'de sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bölgede yağma ve soygun yapan bir gruba karşı operasyon başlatıldı.
Can Ataklı; İktidar Gezi'yi bir türlü unutamıyor. Çünkü çok korkuyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 19 Kasım 2018 Pazartesi günü CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın Edirne'de Selimiye Camii'nde öğle namazı (Saat 13.05) sonrası yapılacak cenaze törenine katılacak.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bugünkü haliyle kıdem tazminatının son derece demode bir uygulama olduğunu kaydetti.
ABD Başkanı Donald Trump, cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın tapesi hakkında bir açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Exxon Mobil Şirketinin Kıbrıs Adası açıklarında arama faaliyeti başlatmasına ilişkin bir soru üzerine, "Exxon Mobil şirketinin Kıbrıs Adası açıklarında, doğalgaz arama faaliyeti başlatması bölgenin istikrarına katkıda bulunmamaktadır" dedi.
37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Fuar alanını bulunduğu bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Başta metrobüs olmak üzere toplu ulaşım araçlarında büyük yoğunluk yaşanırken üst geçitlerde yaya trafiği zaman zaman durma noktasına geldi.
CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, "Sözüm söz 5 ay sonra Balıkesir'de sanatın ve gençlerin önünü açmak için gece gündüz çalışacağım" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hayatını kaybeden CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan için başsağlığı mesajı paylaştı.
Mahalli İdareler Seçimleri için 5-16 Kasım'da belediye başkan aday adayı başvurularını alan AKP'de tüm Türkiye'de aynı anda yapılan temayül yoklaması tamamlandı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK'ın baş ve boyun kanserlerinin tedavisinde kullanılmak üzere başlattığı yerli ilaç çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyarette yerli biyobenzer kanser ilaç geliştirme çalışmaları laboratuvar ortamında ilk kez görüntülendi.
İngiliz Times gazetesi, Türkiye’de de sevilen Rus yapımı Maşa ile Koca Ayı çizgi film serisinin Kremlin propagandası içerdiğini savundu. İngiliz gazetesinin, "Maşa ile Koca Ayı’da bile Kremlin propagandası buldular" dedirten haberi, Rusya’da alay konusu oldu.
FETÖ'nün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianamede, firari sanık Kazım Kargı'nın geliştirdiği program üzerine yaptığı güncelleme üzerine eklenen casus yazılım vasıtasıyla sınav sorularının örgüt üyelerine aktarılmasını sağladığı bildirildi.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Düzce'nin Yığılca ilçesi Belediye Başkanı AKP'li Muzaffer Yiğit'in damadı Muhammed Mustafa Keleş tutuklandı, oğlu Selçuk Yiğit'in ise sorgusu sürüyor.
Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Muğla Şube Başkan Yardımcısı ve felsefe öğretmeni S.Y. (53), 23 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla açığa alındı.
TMMOB'un, Yeni Şafak gazetesinde TMMOB'nin logosunda bulunan sarı-kırmızı renkleri terör örgütü sempatizanlığı olarak gösteren habere açtığı tazminat davası Ankara 12. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından reddedildi.
Otoyollardaki hız sınırlamalarıyla ilgili düzenlemeler yapılabileceğini ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Otoyollarda belki kilometreyi 5 kilometre daha yukarı çıkaracağız. 125 artı yüzde 10 daha 137.5 bandına taşımaya çalışacağız" diye konuştu.
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon için, "Son dönemlerde çok sayıda turistik belgeli otel yapılmasına ve turistik yatak sayısının artmasına karşın sektör, çok ciddi sorunlarla karşı karşıya bulunmaktadır" dedi.
Sözleşmeli 20 bin öğretmen atamasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi en fazla kontenjan ayrılan üçüncü alan olurken meslek eğitimindeki birçok branş yine yok sayıldı.
Sabah'a konuşarak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven ünlülere katılan son isim Okay Temiz oldu.
Gezi eylemlerini Türkiye geneline yaymak ve yurt genelinde kaos yaratmakla suçlanarak, gözaltına alınan akademisyen ve aktivistler aynı zamanda eylemler sırasında “profesyonel eylemciler getirmekle” itham ediliyor.