ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir eğlence yerine silahlı saldırı düzenlendi.Olayda 7 kişi yaralandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde Melih Gökçek'e Ankara Büyükşehir Belediyesi adaylığı için herhangi bir önerilerinin olmadığını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili konunun kanunlaşması için AKP'nin ikna edilmesi gerektiğini söyledi.
Almanya'da yerel seçimlerde yaşanan başarısızlığın ardından açıklamalarda bulunan Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Hükümet güvenilirliğini yitirdi" açıklamasında bulundu ve genel başkanlık ve başbakanlığa yeniden aday olmayacağını belirtti.
Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Ankara'daki bir yetiştirme yurdunda kalan çocuğa sigara yedirerek işkence ettiği iddia edilen yurt müdürüne verilen beraat kararını bozdu. İşkenceyle suçlanan müdür, 'işkence yapmak' suçundan ağır ceza mahkemesinde yeniden hakim karşısına çıkacak.
Dolar/TL, yüzde 1,5 değer kaybederek 5,5066 ile son 2,5 ayın en düşük seviyesini gördü.
TSK’dan irtica nedeniyle uzaklaştırılan askerlerin kurduğu derneğin onursal başkanı, ülkenin en tepe noktalarından birinde görev yapıyor ve düzenlediği kongrelerle “İslâm Ülkeleri konfederasyonu için model bir Anayasa taslağı” hazırlıyor.
Anayasa Mahkemesi, Pendik’te bulunan orman alanlarının Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne tahsisini iptal etti.
İran Pasif Savunma Teşkilatı Başkanı Gulamrıza Celali, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin cep telefonunun dinlendiğini söyledi.
ABD'li uluslararası elektrikli otomobil üreticisi ve enerji depolama şirketi Tesla, Türkiye'ye yatırım planını durdurdu.
Trump, yine şemsiyeyle daha önce hiçbir ABD Başkanı'ndan görülmemiş bir performans sergiledi.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yaşayan 4 çocuklu Selma- İlyas Çınar çiftinin boşanma davasının görüldüğü mahkeme, kadın için aylık 50, her çocuk için ise aylık 25'er lira tedbir nafakası bağlanmasını kararlaştırdı.
Berkin Elvan’ın cenazesine katıldığı gerekçesiyle 5 Ocak’tan beri tutuklu bulunan üniversite öğrencisi Berkay Ustabaş, "Hukuk dışı bir soruşturma ve beraberindeki tutuklama ile hak ve özgürlüğü 10 aydır gasp edilen bir üniversite öğrencisi olarak adaletin hakim olmasını istiyorum” dedi.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 17 Kasım terör örgütünün mensubu, mahkum Dimitris Kufodinas’a bir kez daha izin hakkı vermesini nedeniyle Yunanistan'ın kınandığı bildirildi.
İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Zeytin ve zeytinyağı ömrü uzatıyor. Sağlıklı yaşam bahşediyor. Onun için altınla kıyas dahi edilmez" dedi.
İngiltere'de yayımlanan Financial Times gazetesi, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülmesinin, Arap ülkelerinden muhalifleri ürküttüğünü ve tedirgin ettiğini yazdı.
Türkiye, Rusya, Fransa ve Almanya liderlerinin hafta sonunda İstanbul’da gerçekleştirdikleri Suriye zirvesinde Türkiye açısından hem olumlu, hem de olumsuz sonuçlar ortaya çıktı.
İki askerin donarak şehit olduğu bölgeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un lüks kaşkolu sosyal medyanın gündemine oturdu. Louis Vuitton marka saf kaşmirden kaşkolun piyasa fiyatının 2280 lira olduğunu öğrenen vatandaşlar, Ersoy’u eleştirdi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Öz, "Havalimanını yapan konsorsiyum firmalarının ihale şartlarına uymadığı Sayıştay denetimi ile sabittir. Hazine zarara uğratılmış ve akçeli ilişkilere girilmiştir. Yatırımın mutluluğunu yaşarken bu konuları görmezden gelmemiz de mümkün değildir" dedi.
Beslenme ve Diyet Uzmanı Melis Torluoğlu, normal zamanlarda ve estetik operasyonlar sonrasında içilebilecek ödem atıcı çay tarifi ve ödem atıcı yiyecekleri anlattı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yılı Büyükçekmece’de büyük coşku ve heyecan içinde kutlandı.