Gezi Parkı direnişinin 5'inci yıl dönümünde Taksim Gezi Parkı çevresine sabah saatlerinde polis bariyerleri getirildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'te STK temsilcileriyle bir araya geldi.
Bulgu Araştırma’nın kurucusu Semih Turan, AKP seçmeninin eğitimin ve ekonominin geldiği noktadan rahatsız olduğunu kaydetti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Başbakan Merkel'in 24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Almanya'ya davet ettiğini yineledi.
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 140.000 ton yemlik mısır alımı yaptı.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Ankara Spor Salonu'nda partisinin 'Milletle Sözleşme' adını taşıyan seçim beyannamesini açıkladı:
Türkiye’deki çalışanlar haftada ortalama 47,9 saat mesai yaparken, Türk çalışanların fazla çalışma saatleriyle dünyada birinci sırada yer aldığı görüldü.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 30 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22.00'da Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programının konuğu olacak.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırşehir'de halka hitap etti.
AKP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, NTV'de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.
2010 referandumunda "Yetmez Ama Evet" diyerek AKP'nin anayasa değişikliğine destek veren Hayko Bağdat, cemaatin yayın organı Ahval'de kaleme aldığı yazıyla tepki çekti.
CHP Adana Milletvekili Adayı Dr. Rıza Mete, gelir adaletsizliği nedeniyle nüfusun sadece yüzde 1’inin yüzünün güldüğünü, halkı ise kan ağladığını ifade etti.
24 Haziran'da yapılacak seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları 'sandık güvenliği' için çalışmalarını hızlandırdı. Siyasi partiler sandık kurullarında görev alacak yurttaşların listesini en geç 3 Haziran Pazar günü İlçe Seçim Kurullarına bildirmek zorunda.
Hayko Bağdat'ın "Muharrem İnce'yi desteklemek Türkiye'ye ihanettir'" başlıklı yazısına tepki gösteren istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, "Bu palavraların nedeni AKP'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a yeniden seçim kazandırmak" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 13.00'da Gaziantep'te sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya gelecek.
Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile İngiltere'ye giderek yatırımcılarla bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ziyaretine ilişkin olarak Twitter hesabından açıklamada bulundu.
CHP İstanbul İl Başkanlığı, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim için sandık güvenliği çalışmaları için kriz merkezi kurdu.
HDP Eş Genel Başkanı Buldan, "24 Haziran tarihinde sandık görevlisi olmayan arkadaşlarım, 1 Haziran son tarih. İl ve ilçe örgütlerine gidin, isminizi yazdırın, görevli olun ki kimse oylarımızı çalmasın. Onların oyununu hep birlikte bozalım" dedi.
Daha önce 'Bu ülke Atatürk'ün Tayyip'in değil' yazılı tişörtle maça çıkan, referandumda 'Hayır' çağrısı yapan boksör Ünsal Arık, 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce'ye oy vereceğini açıkladı.
Seçime girecek siyasi partiler, yurt içi sandık kurullarında görev alacak üyelerin listelerini 3 Haziran 2018 Pazar gününe kadar teslim edecek.
Kumpas Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KUMPAS-DER) gerek tüm Cumhurbaşkanı adaylarından ve siyasi partilerden FETÖ ile nasıl mücadele edeceklerini açıklamalarını istedi.