Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 'iftira ve hakaret' iddiasıyla Erdoğan'a 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.
Yunanistan, Türkiye'den kaçan 8 darbeci askeri, Ankara'nın ''Paketleyip Türkiye'ye getiririz'' açıklamalarının ardından olası MİT operasyonuna karşı 7 gün 24 saat silahlı korumaya aldı.
Laricani, AB’nin İran’ın anlaşma ile ilgili çıkarlarını teyit etmemesi durumunda sonuçlarına katlamak zorunda kalacağını belirtti.
Metropoll Araştırma'nın sahibi Özer Sencar 24 Haziran seçimlerine ilişkin bir grafik paylaştı.
AB Bakanı Ömer Çelik, 7 camiyi kapatma kararının ardından ilişkilerin gerildiği Avusturya'yı 'Avrupa'nın geleceği için pimi çekilmiş bir bomba' olarak niteledi.
Başbakan Binali Yıldırım İstanbul'da düzenlenen sahur programında konuştu. Yıldırım, UBER'e değinerek "İstediği kadar teknolojisi olsun. İster uzaydan internet kullansın, ister kablodan kullansın. Burada vergi mükellefi olmayan hiç kimse burada iş yapamaz" dedi.
HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, bugün Diyarbakır'da kendisini ziyaret edecek olan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin tavrının insani ilişkilerin güçlenmesine hizmet ettiğini söyledi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran'da Adana ve Türkiye genelinde büyük bir başarı elde ederek halkın iktidarını kuracaklarını söyledi.
Amerikalı ünlü oyuncu Robert de Niro, CBS televizyonunda canlı yayınlanan 72'nci Tony Ödülleri töreninde sahnede ABD Başkanı Donald Trump'a küfretti.
HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, 'Erdoğan'ın Kobani Yalanları' başlığıyla açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Seyhan Belediyesinin aile sigortası projesi kapsamında ürettiği Halk Kart uygulaması ile 1000 aileye sosyal yardım kartı dağıttı. Dağıtılan 1000 kart ile birlikte Seyhan’da 2 bin 500 aile bu yardımlardan her ay düzenli olarak yararlanmış olacak.
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçimlere kısa bir süre kala yaptığı değerlendirmede siyasal tecrübesinin olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanlığı için 2. bir turun olmayacağı görüşünü dile getirdi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin “Güvenilir bir kamuoyu araştırma şirketinin aboneleri için yaptığı bir ankete göre Erdoğan ilk turda kazanıyor. Ama açık ara bir fark gözükmüyor" ifadelerini kullandığı yazısı, gazetenin Okur Temsilcisi Faruk Bildirici'nin tepkisini çekti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyeret etti. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Bugün bir esnaf emekli olmak istediğinde alacağı aylık 840 lira. Sizi bu hale getiren iktidarın arkasından niye koşuyorsunuz?" dedi.
Büyükmandıra Belediyesi belediyeye ait Kültür Park'ta iftar yemeği verdi.
Urla Savcısı’nın açtığı davayı, Urla 1. Asliye Ceza Mahkemesi hâkimi olan kocası karara bağladı. Yargıtay 8. Dairesi mahkûmiyeti "Hâkim, eşinin açtığı davadan çekilmeliydi" diyerek bozdu. Yargıtay Ceza Genel Kurulu yerel mahkemenin kararını onadı.
Porsche’nin uzun zamandır konseptini Mission E olarak isimlendirdiği elektrikli aracının TAYCAN adıyla piyasaya çıkacağı duyuruldu. Ancak markanın Gaziantep'te üretim yapan bir çuval üreticisi tarafından tescil edilmesi marka ismini tehlikeye düşürdü.
AKP ve MHP’yle birlikte Cumhur İttifakı'nda ismen olmasa da yer alan Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) yüksek istişare kurulu başkanı Hakkı Öznur, "AKP/saray rejimine karşı çıkmaya devam edeceğiz. Kumpaslarını 24 Haziran’da sandıklara gömeceğiz" dedi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet Kıraathanesi Projesi'ni açıkladığı gün, kamu kurumlarından birçok ihale alan şirketin duyurduğu proje dikkat çekti.
Cari işlemler açığı nisan ayında 5.4 milyar dolar olarak gerçekleşti.
2018 yılının ilk dört ayında İstanbul’a gelen turist sayısı 4 milyon 200 bine yükselirken, bu turistlerin 967 bininin Arap olduğu belirlendi.