Melih Aşık: Böyle durumlarda ilk söz olarak “Hayırlı olsun” denir... Hayırlısı oldu... CHP olabilecek en iyi ismi cumhurbaşkanı adayı seçti.
Acıbadem sakinleri son günlerde bölgedeki tek yeşil ve deprem toplanma alanımız dediği Şehit Mete Sertbaş Parkı’nı korumak için mücadele ediyor.
AKP’nin YSK temsilcisi avukat Recep Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘FETÖ’nün seçmen ayağı’na işaret eden sözleriyle ilgili seçmen listelerini incelemek için isteyeceklerini belirterek “100 bin imza veren seçmenin yeterliliği olup olmadığı konusunu incelemek için bunları isteyeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilen HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Twitter hesabından açıklama yapıldı.
Beyaz Show'a telefonla bağlanarak, "Çocuklar ölmesin" dediği için hakkında soruşturma başlatılan ve Diyarbakır'da, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen Ayşe Çelik tahliye edildi.
Cumhurbaşkanı adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün ilk gün aldıkları imza sayısı belli oldu.
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DP’nin oluşturduğu seçim ittifakına ilişkin protokol YSK'ye sunulacak.
AKP ve MHP tarafından YSK'ya sunulan Cumhur İttifakı Protokolü’nde, "Cumhur İttifakı" sadece bir seçim ittifakı olmayıp, Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında, millî ve ahlâkî bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir" denildi.
HDP Güngören İlçe Teşkilatı'nda PKK propagandası yapıldığı iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında HDP İl Başkanı Cengiz Çiçek ve ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi Belediye Başkanlığı’na CHP'li Dr. Murat Gerenli 28 oyla seçildi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "MHP'ye husumet besleyen bir şahıs aday oldu" dedi.
HDP, Selahattin Demirtaş’ın cumhurbaşkanı adaylığını resmen açıkladı.
HDP, Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için kullanılacak seçim şarkısını açıkladı.
Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Ali Koç, adaylıktan çekileceğine dair çıkan haberlere ilişkin "Ben ve ekibim, çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyor; sizlerin değerli desteğiyle bu kutsal göreve adım adım ilerliyoruz" dedi.
Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması, 10 Mayıs Perşembe günü oynanacak.
AKP ve MHP'nin 'Cumhur İttifakı' protokolü, AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı tarafından YSK'ya teslim edildi. Protokolde "BBP de bu ittifakın bir parçası konumundadır" ifadesi metne girdi.
İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, imza sürecinin başlamasının ilk 4 saatinde 100 bin imzayı geçti. Akşener, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaya hak kazandı.
Demirören Grubu'nun satın aldığı Doğan Medya Grubu'nda operasyon devam ediyor. Kanal D'de 12 çalışanın işten çıkarılmasının ardından CNN Türk'e de işten çıkarmalar başladı. Genel müdür görevini yürüten Erdoğan Aktaş'ın görevine son verildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kamu çalışanlarımızın çalışma şekilleriyle ilgili bir değişiklik söz konusu olmayacak. 657 sayılı devlet memurları kanunumuzda herhangi bir düzenleme söz konusu değil" dedi.
Kaide'nin Suriye kolu Nusra Cephesi ile bağlantılı olarak Suriye Sivil Savunması adıyla kurulan ve daha sonra Beyaz Miğferler adını alan grup, ABD'nin kendilerine para göndermeyi kestiğini duyurdu.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, yarın kutlanacak Karl Marx'ın 200. doğum günü vesilesiyle Büyük Halk Salonu'nda bir konuşma yaptı. Şi, Çin'in Marx'ın kuramlarına bağlı kalarak tümüyle doğru yaptığı ve Marksizm yolundan asla sapmayacağı mesajını verdi.