Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov açıkladı: Rusya, ABD'nin St. Petersburg Konsolosluğu'nu kapatacak ve 60 ABD'li diplomatı sınırdışı edecek.
CHP Grup Başkanvekili Altay, "Hadi bir ittifak da biz yapalım" diyerek ittifak kuramayacaklarını belirterek, "Partilerin başkanlık sistemine bakışı dahil anlayış, ilke, prensiplerini görürüz. Bizim anlayış, ilke ve prensiplerimize en yakın partilerle bir talep de varsa ittifak yaparız'' dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl ve İlçe Gençlik Kolları, Atatürk döneminde kurulan ve her biri Cumhuriyet mirası olan şeker fabrikalarının kapatılmasını önlemek için Adana’da dört ayrı noktada imza kampanyası başlattı.
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda görev alacak.
Süryani cemaatine ait olan ve Hazine'ye devri gerçekleşen ibadethane ve mezarlıkların iadesi yönünde yapılan yasal düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yasayı onaylamasının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü iade için süreci başlatacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Musevi cemaatinin Hamursuz Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayımladı.
Bilişim işletmecisi Oğuz Tolga Can Ataklı’nın Yazı İşleri programına konuk olarak katıldı.
CHP, DEDAŞ’ın 7 bin çiftçinin 400 milyon lirayı bulan borcu yüzünden tüm iletim hattında elektriği kesmesi ve borcu olmayan vatandaşlarında mağdur olması nedeniyle harekete geçti. CHP'den 5 vekil Mardin'e gidiyor.
Edirne'de, Yunanistan sınırındaki Kastanies Karakolu'ndan çıktıkları devriye sırasında Türk tarafına geçtikleri için tutuklanan teğmen Angelos Mitretodis (25) ile astsubay çavuş Dimitris Kouklazis'in (29) için avukatlarının Sulh Ceza Hâkimliğine yaptığı itiraz, ikinci kez kabul edilmedi.
Bir yurttaşın CHP grup toplantısına "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" tişörtüyle girmesine engel olunmasına tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, TBMM Genel Kurulu'nda "Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Askerleriyiz" yazılı tişört giyip gelerek bu durumu protesto etti.
Afrin’de dün yürütülen arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel, Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın 24-25 Mart 2018 tarihlerinde yapılan olağan genel kurulunda seçilen 47. dönem Oda Yönetim Kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kent Konseyi “Çocuk ve Kadına Yönelik Cinsel İstismar” konulu bir seminer düzenledi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına tepki göstererek "Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri halkı cezalandırılıyor" dedi.
Doç. Dr. M. Ali Kaplan, 1-7 Nisan Kanser Haftası öncesinde, kanserden korunmak için 9 öneri hakkında bilgi verdi.
MİT, FETÖ/PDY'nin Balkan yapılanmasına ağır darbe vurduğu bir operasyonla 6 örgüt mensubunu Türkiye'ye getirdi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'nin, 'Skripal vakası' gerekçesiyle İngiltere'yle dayanışma adına Rus diplomatları sınır dışı etme kararı almamış olmasına ilişkin olarak, "Bu sorumlu bir davranış" ifadelerini kullandı.
İstanbul Zeytinburnu'daki Yedi Mavi şantiyesinde taşeron olarak çalışan ve aylardır ücretleri ödenmeyen işçiler iş bıraktı.
Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde, zırhlı askeri araca PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 askerin hafif yaralandığı bildirildi.
ABD'de Manhattan Bölge Mahkemesi, Suudi Arabistan'ın 11 Eylül 2001'deki saldırıların yapılmasına yardım ettiğini iddia eden davaların düşürülmesi önerisini reddetti ve kurbanların zararları için milyarlarca dolarlık tazminat alabilmesi gerektiğine hükmetti.
Bosna Hersek'e giden Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile görüştü. Görüşme sonrası düzenlen ortak basın toplantısı düzenlendi.