Avustralya'da yüksek hızla seyreden bir araç yayalara çarptı. Olayda 19 kişi yaralanırken, sürücü gözaltına alındı. Olayın terör saldırısı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan Türk müzik dünyasının gerçek yıldızların resimlerinden oluşan sergi büyük ilgi görüyor.
Yunan Savunma Bakanı Kammenos’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı açıklamaya CHP’den tepki geldi.
TMMOB EMO Adana Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 11. Enerji Sempozyumu kapsamında 'Enerjinin Geleceği' Paneli yapıldı.
Devlet memurluğundan emekli olan ve 21 yıldır STK’lerde görev alan Aysun Gökçe, kadınları üretime katmak için kurdukları Soma Emekçi Kadınlar Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini anlattı.
AKP Grupbaşkenvekili İlknur İnceöz, partisinden birçok milletvekiliyle birlikte Pensilvanya'ya yaptıkları ziyaret sırasında Fethullah Gülen ile çekilen fotoğrafının sürekli gündeme gelmesinin 'çok acı' olacağını söyledi.
ABD'de, Reza Zarrab'ın tanık olduğu davada yargılanan Mehmet Hakan Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
ABD'nin BM Temsilcisi Nikki Haley'in, BM üyelerine gönderdiği e-postada, Kudüs konusunda perşembe günü kullanacakları oyu Başkan Trump'a rapor edeceğini belirttiği iddia edildi.
Son 3 yıldır dünya siyasetinin çehresini önemli ölçüde etkileyeceği düşünülen isimlerin belirli bir metodolojiyle belirlenerek açıklandığı POLITICO 28 - 2018 listesi açıklandı. İYİ Parti Başkanı Meral Akşener de listede.
'IŞİD'in celladı' olarak kayıtlara giren 28 yaşındaki Mahmud A., Hatayi'da yakalandı.
Eski TRT Genel Müdürü Şahin için takipsizlik veren Savcı Yavuz, gerekçesinde Şahin’in FETÖ’cü olamayacağını TRT’de muhalefetin sesini kısmasıyla açıkladı.
AKP’nin hazırladığı uyum paketlerinde seçimle ilgili 6-7 yasada değişiklik yapılacak. Buna göre baraj düşmeyecek, daraltılmış bölge sistemine geçilecek.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu 4.Olağan Genel Kurulunu 23-24 Aralık'ta Ankara'da saat 10.00'da Akar Otel Konferans Salonunda yapacak...
İstanbul Pendik'de bulunan Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Erdoğan Erden 24 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak kongrede başkanlık için tekrar aday olduğunu açıkladı...
Soma Emekçi Kadınlar Kooperatifi Başkanı Aysun Gökçe, Can Ataklı'nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katıldı.
Konya'nın Ilgın ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 19 kişi yaralandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki Kudüs oylaması için Filistin Dışişleri Bakanı ile birlikte New York'a gitmeden önce açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde görüşülen ve ABD tarafından veto edilen, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Kudüs tasarısına ilişkin açıklamalarda bulundu
E-Nüfus Sendikası Genel Başkanı Ali Kart, çipli kimlik kartlarının dağıtımının 2017 sonunda biteceği yönündeki bilgilerin doğru olmadığını, dağıtımın 2023 yılını bulacağını belirtti.