Ankara Tren Garı'nda 102 kişinin hayatı kaybettiği saldırıda 2 canlı bombanın miting alanına geliş görüntüleri ortaya çıktı.
Hürriyet yazarı Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zarrab davasına ilişkin iki endişesi olduğunu kaleme aldı.
Geçtiğimiz günlerde Boşnaklara yönelik sarf ettiği skandal sözlerle gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'ndan geldi. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı yaptığı açıklamada 'Kütahyalı gibiler AKP’nin eseridir' dedi.
Atatürk Havalimanı'ndan Gebze’ye gidiş dönüş yapan İngiliz turistten 3 bin liralık dudak uçuklatan bir ücret talep ettiler Kredi kartından 3 bin lira çekilen turist sürücüyü BİMER’e şikayet etti.
Suudi Arabistan'da istifa ettikten sonra ülkesine dönen Lübnan Başbakan'ı Saad el Hariri istifasını askıya aldı.
Erzurum'da 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan 16 yaşındaki çocuğa 5,5 yıl hapis cezası verildi.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, 'PKK/PYD/YPG'nin olduğu her yer Türkiye için hedeftir' dedi. Rusya'dan alınacak olan S-400'lere de değinen Canikli, ilk teslimatın 2019'da gerçekleşeceğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer ve CHP’li Milletvekillerinin imzasıyla, 'Kışlalarda Yaşanan Zehirlenmelerin Araştırılması' amacıyla Meclise verilen Araştırma Önergesi AKP oylarıyla reddedildi.
Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden ve büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.
OECD'nin 52 ülke ve ekonomide yaptığı araştırmada, 15 yaşındaki öğrencilerin ekip içinde çalışma becerileri sınandı. Raporda Singapur liste başı olurken, Türkiyeli öğrenciler listenin sonunda yer aldı.
ABD Donanması, 11 kişiyi taşıyan nakliye uçağının Ronald Reagan uçak gemisine giderken Pasifik Okyanusu'na çakıldığını açıkladı.
New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde devam eden İran asıllı Türk işadamı Reza Zarrab davası ABD’nin başkenti Washington’da yakından takip ediliyor.
Milli Savunma Bakanı Canikli 'Rusya ile S-400 sistemleri tedariki için sözleşme imzalandı. Biri opsiyon olmak üzere 2 S-400 sistemi sözleşme kapsamında tedarik edilecek. İlk S-400 sisteminin teslimatının 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel doktoru AKP eski milletvekili ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Cevdet Erdöl’den 'helal ilaç' çıkışı geldi.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, NATO tatbikatındaki skandala ilişkin, 'Biz bu tavırları, bu kabil işleri FETÖ mensuplarının taktikleri olarak görüyoruz.' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu: Haliç'te yapılaşma 4 kat, belediye meclisinde alınan bir kararla 10 kata çıkıyor. İhanetin katmerlisi yapılıyor.
İngiliz Financial Times gazetesi, Merkez Bankası'nın Türk Lirası'nı desteklemeye yönelik adımlar attığını ancak yatırımcıların güvenini kazanmasının kolay olmayacağını yazdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Müslümanlar kendilerine biçilen rolü sorgusuz sualsiz kabul edemez' dedi.
France 24 televizyonuna konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Norveç’te Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'düşman' hedef olarak işaretlendiği NATO tatbikatını deşifre eden Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt, bilgi sahibi sıfatıyla ifadeye çağrıldı.
Çin'in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin eğitim işlerinden sorumlu yerel idaresinden bugün yapılan açıklamaya göre, 1 Aralık itibarıyla 860 bine yakın öğrenci için eğitim 15 yıl boyunca ücretsiz olacak.