Seyhan Belediyesi istihdama katkı koyacak uluslararası bir projeye imza attı. Proje ile 130’u Türk, 125’i Suriyeli olmak üzere 255 kişi tarımsal alanda meyve ve sebze üzerinde faaliyet gösteren alanlarda çalıştırılacak.
ABD’nin Türkiye’ye nota vererek iadesini istediği başkonsolosluk irtibat görevlisi Metin Topuz’un cep telefonu İstanbul Emniyeti’nce incelemeye alındı ve şifresi kırıldı.
Cumhurbaşkanlığı’nın korunma hizmetleri için 2018 yılı bütçesinden 83.5 milyon lira ayrıldı. 2016’da 59.7 milyon liraya korunan Saray, bu yıl 59.5 milyonluk ödeneğinin 51 milyonunu sekiz ayda harcadı.
İzmir Bergama’da bir ortaokulda hizmetli olan M.Ç., kenevir yetiştirmek ve uyuşturucu kullanmaktan 1 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıkınca işten atıldı. Okul müdürünü de darp eden M.Ç., 2 yıl sonra İŞKUR kanalıyla yeniden aynı okulda görevlendirildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Şehrimizi doğası bir cennet doğasıdır. Şehrimizin doğasına zarar verdik mi? Evet, verdik. Bize bırakılan yaylalarımızı maalesef gelecek nesillere bırakamamanın hüznü ve ıstırabı içindeyiz.
Trabzon’un Of ilçesindeki Ballıca Kuran Kursu’nda hocaları H.T’nin kendilerini dövdüğünü iddia eden çocuklar kursundan kaçarak ilçe jandarma komutanlığına sığındı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te 'Gece Görüşü' programında Hande Fırat, Abdulkadir Selvi, Serpil Çevikcan ve Erdem Gül'ün sorularını yanıtladı.
İstanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Can Ataklı’nın hazırlayıp sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katıldı.
Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Türkan Başyiğit, 27 Ekim 2017 Cuma günü saat: 11.00'de Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu Halk Tv'de ki Yazı İşleri programına konuk oluyor.
Twitter Rus basın kuruluşları Russia Times ve Sputnik'in, Twitter hesaplarından artık reklam veremeyeceğini açıkladı...
Rusya ve Ukrayna'da önemli kurumları etkileyen ve belli bir para karşılığı silinen fide yazılım Bad Rabbit isimli virüs Türkiye'ye de sıçradı.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinin 8. turunu 28 Kasım'da başlatmayı planladığını açıkladı...
Dolar fiyatları, bankalararası piyasada son işlemlerde 3.7797 seviyesinden işlem görürken, ABD’den gelen haberle uluslararası piyasalarda yükselişe geçerek en yüksek 3.8323 seviyesini gördü.
Eski üsteğmen Selim Tosun'un ''İstediğime 'komutanım' da derim 'abi' de'' ifadesi mahkemeyi karıştırdı...
8 kişinin bulunduğu bir Rus helikopterinin Norveç açıklarında denize düştüğü belirtildi.
FETÖ/PDY terör örgütünün iş dünyası yapılanmasına yönelik davanın tutuklu sanıklarından TUSKON Yönetim Kurulu üyesi Cavit Durmaz, savunması sırasında Bank Asya’ya yatırdığı 8.8 milyon TL’yi hatırlamadı.
PFDK, Beşiktaş - Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür eden Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Eğer darbeyi kınayan ülkeler bu söyleminde samimi iseler kendi ülkelerine sığınan FETÖ’cüleri Türkiye Cumhuriyeti’ne iade etsinler' dedi.
Aydın Kuşadası'nda 24 doktorun 'sadece mide sorunu var' dediği bebek, sol kolu ve omuzu olmadan doğdu.
İspanya'nın Katalan hükümetini feshetme kararı almasının ardından bugün Katalan lider Carles Puigdemont'un bir konuşma yapması bekleniyordu. Katalan basını Puigdemont'un erken seçim kararı açıklayacağını öne sürdü ancak Puigdemont konuşmasını iptal etti.