İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Şehrimizi doğası bir cennet doğasıdır. Şehrimizin doğasına zarar verdik mi? Evet, verdik. Bize bırakılan yaylalarımızı maalesef gelecek nesillere bırakamamanın hüznü ve ıstırabı içindeyiz.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te 'Gece Görüşü' programında Hande Fırat, Abdulkadir Selvi, Serpil Çevikcan ve Erdem Gül'ün sorularını yanıtladı.
Twitter Rus basın kuruluşları Russia Times ve Sputnik'in, Twitter hesaplarından artık reklam veremeyeceğini açıkladı...
Rusya ve Ukrayna'da önemli kurumları etkileyen ve belli bir para karşılığı silinen fide yazılım Bad Rabbit isimli virüs Türkiye'ye de sıçradı.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinin 8. turunu 28 Kasım'da başlatmayı planladığını açıkladı...
Dolar fiyatları, bankalararası piyasada son işlemlerde 3.7797 seviyesinden işlem görürken, ABD’den gelen haberle uluslararası piyasalarda yükselişe geçerek en yüksek 3.8323 seviyesini gördü.
Eski üsteğmen Selim Tosun'un ''İstediğime 'komutanım' da derim 'abi' de'' ifadesi mahkemeyi karıştırdı...
8 kişinin bulunduğu bir Rus helikopterinin Norveç açıklarında denize düştüğü belirtildi.
FETÖ/PDY terör örgütünün iş dünyası yapılanmasına yönelik davanın tutuklu sanıklarından TUSKON Yönetim Kurulu üyesi Cavit Durmaz, savunması sırasında Bank Asya’ya yatırdığı 8.8 milyon TL’yi hatırlamadı.
PFDK, Beşiktaş - Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür eden Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Eğer darbeyi kınayan ülkeler bu söyleminde samimi iseler kendi ülkelerine sığınan FETÖ’cüleri Türkiye Cumhuriyeti’ne iade etsinler' dedi.
Aydın Kuşadası'nda 24 doktorun 'sadece mide sorunu var' dediği bebek, sol kolu ve omuzu olmadan doğdu.
İspanya'nın Katalan hükümetini feshetme kararı almasının ardından bugün Katalan lider Carles Puigdemont'un bir konuşma yapması bekleniyordu. Katalan basını Puigdemont'un erken seçim kararı açıklayacağını öne sürdü ancak Puigdemont konuşmasını iptal etti.
BirGün muhabiri Zeynep Kuray, savcılığa verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.
ile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin 'ByLock' kullandığını iddia etmesi üzerine hakkında soruşturma başlatılan gazeteci İsmail Küçükkaya ifade vermek için Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na geldi.
Kız öğrencilerin fotoğraflarının 'kafa' bölümlerini, photoshopta bikinili kadın fotoğraflarına ekleyerek öğrencilere gösterdiği iddia edilen öğretmen Haluk K. hakkında, 'Cinsel taciz' ve 'Müstehcenlik' suçundan 14.5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Eğitim İş Sendikası tarafından 'Mehter marşının okul zili yapılmasına karşı' basın açıklaması düzenlenmişti. Eğitim İş'in bu açıklamasına Akit TV çirkin saldırıda bulunmuştu. Bu saldırıya karşı Eğitim İş de basın açıklamasında bulunarak yanıt verdi.
Bilimsel ve Laik Eğitim Hareketi, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu üyeleri ile ilgili kamu görevlileri hakkında 'görevi kötüye kullanma' ve 'eğitim ve öğrenim hakkının engellenmesi' suçlaması ile suç duyurusunda bulundu.
2017 yılı 'Atatürkçü Düşünceye Emek Ödülleri' 30 Ekim Pazartesi günü saat 19.30'da 'Cumhuriyet Saygı' gecesinde sahiplerine verilecek.
YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversiteye giriş sınavına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı avukat Taner Kılıç'ın yargılandığı dava bugün İzmir'de görüldü.