Atatürk Havalimanı'nda 18 Ekim günü gözaltına alınan iş adamı Osman Kavala'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
O Ses Türkiye yarışmasında adından sıkça söz ettiren Yıldız Tilbe, konserleriyle ilgili flaş bir karar verdi...
MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu.
THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın oynanacak Türk derbisinde Fenerbahçe Doğuş, Anadolu Efes'i ağırlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'da yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak...
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya'nın Suriye'deki askeri operasyonlarının yarattığı olumlu sonuçları anlattı. Şoygu, operasyonların öncesinde IŞİD'in Suriye'nin yüzde 70'ini kontrol ederken, bugün bu oranın yüzde 5'ten az olduğunu ifade etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek’in istifa tarihi belli olmadan önce belediyenin haftalık bültenini farklı bir formatta hazırladı. Fotoğraflarla 23 yıllık çalışmaları özetleyen bülten Başkentte 'veda bülteni' olarak yorumlandı.
Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı yatırımlarına da ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi, Yalı ve Bostanlı mahallelerindeki 7 sokağı sil baştan yeniledi.
Okul servisleriyle ilgili yeni yönetmeliği hazırlayan bakanlar açıklama yaptı. Bundan böyle tüm okul servislerinde araç takip sisteminin zorunlu hale getirildiği belirtildi.
Koç Holding, Abdülmecid Efendi Köşkü'ndeki sergiye saldırıya ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, mekanın hiçbir zaman ibadethane olarak kullanılmadığı belirtilerek, saldırının kabul edilemez olduğu ifade edildi.
ABD'de vergi reformu ile ilgili gelişmelerden destek bularak yükselişe geçen dolar fiyatları, yeni güne 3.70 seviyesinin üzerinde başladı.
Meral Akşener ekibi yeni partinin kuruluş hazırlıklarını yaparken HDP ile de temasa geçti. Yeni partinin kurucuları arasında bulunan etkin bir isim, HDP’de siyaset yapan Kürt siyasetinin önde gelen isimlerinden biriyle görüştü.
TRT İzmir Kent Radyo'da 'Sanat ve Yaşam Kuşağı'nda yayımlanan program, Kuran okunarak açılıyor.
İstanbul'da son bir haftadır yaşanan yalancı bahar bugünden itibaren yerini soğuk ve yağışlı bir havaya bırakıyor. Bugün başlayan yağış önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürecek. Yağışın da etkisiyle sıcaklıkların 6-7 derece düşmesi bekleniyor.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2 yıl önce dönemin AKP hükümetince taşeron işçiye kadro verileceği sözünü hatırlatarak hükümetin eşit işte çalışanlara eşit ücret vermesi gerektiğini ve kadro sözünün de yerine getirilmesini istedi.
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na araştırma önergesi vererek, futbolun üzerindeki siyasi vesayeti ve özellikle milli takımlar düzeyindeki başarısızlıkları Meclis gündemine taşıdı.
Adana’da 'Kalemmatik' uygulaması hayata geçti. Uygulama ile hem doğa temizleniyor hem de okula giden öğrencilerin kalem ihtiyaçları gideriliyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Ekim Salı günü saat 13.30'da CHP TBMM grup toplantısında konuşacak.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı görüşmenin detaylarını köşesine taşıdı.
Redhack’in yayınladığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a ait mailleri haberleştirdikleri gerekçesiyle 3'ü tutuklu 6 gazetecinin yargılandığı davanın ilk duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görülecek.
Konya'da AKP İl Başkanı Musa Arat'ın istifa etmesinin ardından il başkanlığına AKP eski milletvekili Hasan Angı atandı.
AİHM, Bergama’daki altın madeninin işletilme sürecindeki hukuk tanımazlıklar nedeniyle Türkiye’yi bir kez daha mahkûm etti.