Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Kuzey Irak'ta yapılan 'Kürdistan referandumu'na karşı hükümetin somut bir adım atmamasına tepki gösterdi.
LCW’nin Esenyurt’ta bulunan deposunda bayramda çalışmayan yaklaşık 600 işçinin bin 600 liralık primi kesildi: 'Bizim ekmeğimiz küçülüyor, nasıl aileyiz?'
Antalya’nın Alanya ilçesinde Ronakhan Aripova adlı Kırgızistanlı kadını sokak ortasında coplayıp tekmelerle döven ve tutuklanan polis memuru İsmet Kafadar’ın 'bana yumruk attı' ifadesi üzerine Aripova’ya, ‘direnme’ suçundan soruşturma açıldı.
Hatay’ın karşısındaki İdlib’le ilgili dün gece sınır hattında görev yapan üst düzey askeri yetkililere ‘görev’ emri gitti, tüm birlikler alarma geçti.
'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla hakkında dava açılan 13 yaşındaki A.Ş’ye, 1 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir süredir belediyelerimizde teşkilatlarımızda yenilenme ihtiyacı bulunduğunu söylüyorum. Bu şahsi tercihim değildir. Bu milletimizin talebidir' dedi.
Der Spiegel'e konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geçen yıl yaşanan zorluklara rağmen Türkiye ile Almanya arasında sorunların yaşanması için bir neden olmadığını söyledi.
Irak Dışişleri Bakanlığı'nın, Türkiye ve İran'dan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile sınır kapılarını kapatmasını talep ettiği bildirildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'ByLock' kullanıcılarına yönelik soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve hakimliğe sevk edilen 20 askerden 14'ü, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.
‘FETÖ’nün kaset kumpası’ olarak bilinen soruşturmanın iddianamesindeki bir ifade, bir iş adamına kurulan tuzağa bazı AKP’li bakanların da düştüğünü gösterdi.
Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Meteoroloji Gözlem Sahası'ndaki 30 çam ağacı, meteorolojik verilerin sağlıklı ölçümünün yapılmasına engel oldukları gerekçesiyle kesildi.
Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
TRT'den istifa ettiği açıklayan Erhan Çelik, artık konuşma engeli olmadığını belirterek, eski eşi Gülben Ergen ile yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.
anakkale’de sakal ve sarıkla resmi aracı kullanan polis memuru Kuraner Erbaş’ın kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı davranışının ardından, 2 sayfalık genelge hazırlandı.
Müftülere resmi nikah kıyma yetkisi veren düzenlemeyi içeren tasarının içeriği genişletildi. Tasarının yeni haline göre müftülük dahilinde çalışan imamlar da nikah kıymak için yetkilendirilebilecek.
Burdur'da, ambulanstaki 2 oksijen tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında araçtaki hasta 58 yaşındaki İsmail Sargın yanarak öldü.
Suriye ve Irak'ta son dönemde büyük toprak kayıpları ve militan sayısında azalma yaşayan Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), kadınları savaşmaya çağırdı.
ABD Dışişleri Bakanlığının, Suudi Arabistan'a 15 milyar dolar değerinde THAAD füze savunma sistemi satılmasına onay verdiği bildirildi.
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istenmediğini açıkladı.
Gölbaşı 2. Asliye Ceza Mahkemesi, Hatun Tuğluk 'un cenazesine saldıranların davasında tutuklu bulunan 3 sanığın tahliyesine karar verdi.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde borçları nedeniyle bunalıma giren 17 yaşındaki Caner Taşpınar, kendini asarak intihar etti.