Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya hakkındaki haberi nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan İsmail Küçükkaya ifade veriyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde kadın muhtarlarla bir araya geldi.
İstanbul'un 13 ilçesinde, bu gece 8 saat su kesintisi yaşanacak.
Edirne'de selfie çekme bahanesiyle yanına gittiği Belediye Başkanı Recep Gürkan'a yumruklu-yumurtalı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan 29 yaşındaki Görkem Huslu, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile dönemin Genelkurmay 2. Başkanı, Yaşar Güler'in darbeci askerler tarafından Akıncı Üssü'ne getirilişlerine dair görüntülerin tek olmadıklarını ifade etti
ABD'yle yaşanan vize krizi sonrası ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan bir heyet Ankara’ya geldi. ABD heyeti Türkiye ile vize krizinin bitmesi için 4 şart olduğunu açıkladı.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde panzerle çarptığı evin duvarını yıkarak yataklarında uyuyan 7 yaşındaki Muhammed ile kardeşi 6 yaşındaki Furkan Yıldırım'ın ölümüne neden olan polis, ilk duruşmada tahliye edildi.
Dikili Belediyesi ilçenin dört bir yanında başlattığı yeni yol açma ve yol yapım çalışmaları ile ulaşım ağını daha da genişletti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, yaptığı basın açıklamasıyla, müftülüklere evlendirme memuru yetkisiyle nikâh kıyma yolu açan nüfus hizmetleri kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısına tepki gösterdi.
Danıştay saldırısını Ergenekon davasına bağlatan ifadeyi veren Osman Yıldırım'ın ifadesinin alınması için hakkında yakalama kararı çıkardı.
CHP 24. Dönem Milletvekili, Emekli Büyükelçi Osman Korutürk, Can Ataklı'nın sunduğu Yazıişleri programına konuk olarak katılıyor.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak ordusunun Kerkük bölgesine başlattığı operasyondan sonra ilk kez konuştu ve ''Kürdistan halkı bilsin ki gereken yapılacaktır'' ifadelerini kullandı.
ABD'de tutuklu bulunan avcılıktan, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın hakkındaki suçlamaların düşürülüp davasının sonlandırılmasıyla ilgili yaptığı başvuruya savcılıktan ağır suçlamalarla itiraz geldi.
Barış Bildirisi’ne imza atan, Ankara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü araştırma görevlisi Can Irmak Özinanır, 'FETÖ’yle ilişkili olabilir' denilerek ihraç edildi. Savcılık ‘FETÖ’yle hiçbir bağlantısı yok’ dedi.
MEB ders kitabında ‘putları yıkın’ diyerek Nemrut Dağı’ndaki heykelleri işaret etti.
Kuzey Irak'ta yaşanan çatışmalarda 4 askerin hayatını kaybettiği haberi sonrası, Zap bölgesinde bir güvenli alan yaratmak isteyen TSK'nın sınırötesi operasyona başladığı belirtiliyor.
Avukat İsmail Sami Çakmak’ın başvurusuyla Danıştay’ın YSK üyeleri hakkında kovuşturma istemi Danıştay Genel Sekreteri’nce reddedildi.
Üniversite sınavına girecek 1 milyonu aşkın adayın merak ettiği soruları yanıtlayan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, geçen yıl çok sayıda öğrencinin mağdur olmasına yol açan 15 dakika kuralının bu yıldan itibaren kalktığını açıkladı.
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu mücadelesinde deplasmanda Monaco'yu 2 - 1 yenerek 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, 18 Ekim Çarşamba saat 12.00'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında CHP Genel Merkezinde toplanacak.
İlk operasyonda beyin damarındaki pıhtı temizlenen Baykal, dün de kafa içi basıncının artması üzerine ameliyat edildi. Akşam da ameliyathanede üçüncü bir operasyon yapılarak yara kenarındaki kan birikintisi temizlendi.