Mersin'de Kıbrıs'a vatani görevini yapmaya gitmek üzere feribot beklerken yiyecek bir şeyler yemek için girdiği kafede hesaba itiraz eden, çıkan kavgada bıçaklanan Jandarma Er Furkan Mırak hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın hakkında,'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak', 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama', “Terör Örgütü Propagandası Yapmak' suçlarından soruşturma başlatıldı.
Açlık grevindeki tutuklu eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya hastanede refakat edilmesine onay çıktı.
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda açıklama yaptı. Canpolat, 'Bundan sonra genel başkanımıza ve partimize yönelecek her türlü saldırı karşısında sessiz kalmayacağımızı'belirtmek istiyoruz' dedi.
Çağın en önemli haberleşme ağı olan interneti daha da hızlandırmak için Beylikdüzü Belediyesi, kendi fiber alt yapısını oluşturdu.
Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılarla çıkan çatışma esnasında yaşamını yitiren Eren Bülbül’ün yaşadığı Köprüyanı Mahallesi’nin muhtarı Nurettin Reis, olayla ilgili konuştu.
Hindistan'ın film prodüksiyon merkezi Bollywood'daki şirketlerden Events Films'in sahibi Sudhanshu Hukku, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Dalaman Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletme Birliği (DOKTOB) yetkilileri basın açıklaması yaptı
Başbakan Yıldırım, Uluslararası Türkçe Yaz Okulu'nun kapanış töreninde yaptığı konuşmada Türkçe'de bir çürüme yaşandığını, bu çürümeye artık 'dur' demenin zamanı geldiğini söyledi.
Cerattepelilerin yaptırmamak için 245 gün boyunca nöbet tuttuğu maden projesine onay çıkmasının ardından başlayan çalışmaların yol açtığı tahribat görüntülendi.
Gazeteci Zafer Arapkirli, Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu Yazıişleri programına konuk olarak katıldı.
Kamuoyunda büyük tepki toplayan İzmir Atatürk Lisesi’ndeki dersliklerin TÜGVA’ya tahsis edilmesinin ortaya çıkmasının ardından şimdi de öğretmen, öğrenci ve velilere Eğitim Bir Sen’li okul idarecileri tarafından baskı yapıldığı iddiası geldi.
Osmaniye T Tipi Cezaevi'nden firar etmek isteyen PKK'ya üye 17 kişi duvarı kırarak kaçmak isterken yakalandı.
Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanırken hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundan kaçan kuaför Soner G. yakalandı.
CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer'in soru önergesi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın 'Terör örgütlerine burs, kredi yok!' açıklaması 'AKP’ye muhalif öğrenciye burs kredi yok anlamına mı geliyor' soruları sebebiyle işleme alınmadı.
Başbakanlık Ocak-Haziran 2017 dönemi bütçe uygulama sonuçları, AKP hükümetleri döneminde kamu kaynaklarının harcanmasındaki savurganlık ve hesapsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Keten İnşaat’ın sahipleri Selahattin Keten ve Rıza Keten ile bir çalışanları adliyeye sevk edildi.
CHP Milletvekili Sarıhan, KHK ihraç soruşturmalarında sorulduğu iddia edilen 'Kürt ve Aleviymişsiniz doğru mu?' sorularını Meclis’e taşıdı.
Galatasaray, Arda Turan'ın transferi konusunda Barcelona'yla anlaştı. Bugün yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı.
CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, son olarak 2017-ÖSYS sınavında yerleştirme sonuçlarında yaptığı hata ile gündeme gelen ÖSYM’yi (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Meclis’e taşıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başyaveri Ali Yazıcı, Suikast Timi davasında savunmasını gerçekleştirdi. Yazıcı, savunmasında böyle bir şey olsa Erdoğan'ın bunu sezeceğini söyleyip, 'Kripto olsaydım suikastı ben yapardım' dedi.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Guam adasına 'füze fırlatma' kararını erteledi.