TSK, Katar'daki TSK üssünde konuşlandırılacak askerlerle ilgili olarak hazırlıklar kapsamında üç kişilik bir askeri heyetin Katar’a gönderildiği açıkladı.
İstanbul Karaköy'de 2 yıl önce bir hamamda 2 Fransız kadın turiste cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen 4 hamam çalışanından 2’si beraat etti. Sanıklardan Cafer A. 6 yıl 3 ay, sanık Osman C. ise 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Radyocu - Gazeteci Cüneyt Özdemir, Can Ataklı'nın Yazıişleri programına katıldı.
Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nda silahlı kavga çıktı. İlk bilgilere göre silahlı kavgada, 6 kişi yaralandı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 'zeytinlik sahalarında yatırım yapılmasına izin verilmesine olanak sağlayan düzenlemeyi' tasarıdan çıkaracaklarını açıkladı.
Sputnik'e konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, ABD'ye karşı Türkiye-Rusya ittifakının çözüm olduğuna işaret etti.
Frans’nın başkenti Paris’in 10. bölgesinde bir kavşağa Yılmaz Güney’in adı veriliyor. ''Square Yılmaz Güney'' ya da ''Jardin Yılmaz Güney'' adı verilecek kavşağın açılış töreni 30 Haziran’da yapılacak.
Kıbrıs'ta İngiltere'ye ait bir askeri üsse patlayıcı madde ile saldırı düzenlendi.
68 kuşağının tanınmış isimlerinden Sarp Kuray CHP'ye katıldı.
Eşini kurşunlayarak öldüren Recep İnçke, 'yemek yapmamak' ve 'çay demlememesinin' eşinin bir suçu olduğunu söyleyip, cinayeti de onun sözleri üzerine getirdiği 'cinnetle' işlediğini iddia etti.
AKP'li kalem Cem Küçük, gazeteci Fatih Altaylı'yı hedef göstererek 'Fatih Altaylı devletle ilgili konularda yalan yazma, uydurma kardeşim. Bedelini ağır ödersin.'dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, '20 Temmuz'u darbe sürecinin başlangıcı kabul ediyoruz' dedi.
HDP Sözcüsü Osman Baydemir, Kadir Topbaş ve Bülent Arınç'ın damatlarının FETÖ'den tutuklandıktan sonra serbest bırakılmasına ilişkin ''Son dönem yargıda damatlar içtihatı oluşmaya başladı'' dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, yönetmelik hükümlerine aykırı olduğu için konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı
Türk Dermatoloji Derneği üyesi Prof. Dr. Şahin, ''Güneş koruyucu kremleri, dışarı çıkmadan en az 20 dakika önce sürmelisiniz. Plaja gittikten sonra sürülmesi etkinliğini çok azaltıyor'' dedi.
Morgan Stanley, cari işlemler açığında artışın gelecek ay daha görünür olacağını açıkladı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik hakkında verilen gensorunun gündeme alınması reddedildi.
Ege Üniversitesi’nde tartışmalı vekil rektör Dedeoğlu’nun aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, rakip adaylara soruşturma açılması tartışmalara neden oldu
5 yaşındaki Yaren'in ölümüne neden olan hafriyat kamyonu şoförü 6 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.
Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, bugün yayınlanan yazısında, Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun 'Türkiye'de en çok satan 20 dini kitabın 20'si de sorunlu kitaplardır' dediğini aktardı.
İran'ın dini lideri Ali Hamaney, yaptığı açıklamada ABD'nin Orta Doğu'daki istikrarsızlığın kaynağı olduğunu ve IŞİD'i kurdurduğunu belirtti.