Sağlık Bakanı Recep Akdağ Türkiye’nin doktor sayısı itibarıyla sonunculuktan, sondan ikinci duruma geldiğini söyledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın başkentteki evini ziyaret ederek ailesine taziye dileklerini iletti.
Uluslararası Af Örgütü’nün ‘yüz yüze’ çalışanları çalışma koşullarının iyileştirilmesi, ücret adaletsizliğinin giderilmesi, taşeron uygulamasının kaldırılması ve güvenceli çalışma talebiyle iş bıraktı.
AKP'li Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gülen cemaati tarafından rehin alındığını iddia etti. Tayyar, Cumhurbaşkanı ve partisinin genel başkanı Tayyip Erdoğan’a darbeyle ilgili gerçeklerin de aktarılmadığını savundu.
Eminönü-Yeşilpınar hattında çalışan bir otobüs şoförü, kendisini dikkatli araç kullanması konusunda uyaran, kucağında bebekli kadın yolcunun üzerine yürüdü. İETT, şoför hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.
ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyon sözcüsü Albay Ryan Dillon, ABD’nin PYD'ye verdiği silahlarla ilgili detayların Türkiye ile paylaşılacağını söyledi.
Çağlayan' da bir metrobüsün arızalanıp, yolda kalmasıyla Mecidiyeköy yönünde uzun metrobüs kuyruğu oluştu. Yolcular yola inerek yürümek zorunda kaldı. Görevlilerin müdahalesi ile yol tek şeritten kontrollü olarak açıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç üniversiteye rektör atadı. Atamalarla ile ilgili kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
AKP içinde, 'Ya başaracak ya kaybedeceğiz' görüşleri seslendiriliyor. Eli kulağındaki kabine revizyonunun çapı seçim tarihini belirleyecek.
Taciz iddiaları ile gündeme gelen Marmara Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ''Şikayete konu olan yer üniversiteye ait değil, yargı süreci işliyor'' denildi.
Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda çöken yol yaklaşık 12 saat süren çalışmaların tamamlanmasının ardından sabah saat 05.20 itibariyle trafiğe açıldı.
Helikopter kazasında şehit olan ilk kadın komutan Yarbay Songül Yakut’un, onlarca takdirname ve üstün başarı belgesine rağmen, hakkındaki 'asılsız ihbar mektupları' gerekçe gösterilerek 15 Şubat 2014 tarihinde TSK ile ilişiği kesilmişti.
Mahkeme, eski New York Belediye Başkanı Giuliani ve eski ABD Adalet Bakanı Mukasey'in, Zarrab'ın avukatlığını yapabileceklerine karar verdi.
Gezi Direnişi’nde Ankara’da polis kurşunuyla vurulan Ethem Sarısülük, katledilişinin dördüncü yılında anıldı.
Gezi Parkı eylemlerine destek amaçlı gerçekleşen yürüyüş sırasında bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş, ölümünün 4. yılında bugün saat 11.00’da mezarı başında anılacak.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP’li Darbe Komisyonu üyelerinden 'Darbe girişimindeki tüm ilişkileri, çelişkileri, karanlık noktaları bulup çıkaracakları' bir rapor istedi. CHP lideri, davaların da yakından izlenmesi talimatı verdi.
Filipinler'de Resorts World Manila adlı otel kompleksinin gazino ve kumarhane bölümünde silahlı ve bombalı saldırı gerçekleşti. Olayda 36 kişi yaşamını kaybetti.
Ankara'da İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binası, CHP Genel Merkezi ve Bölge Adliye Mahkemesinin bulunduğu bulvarda bir araçtan havaya ateş edildi.
CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tarımdan Sorumlu Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, 2 Haziran 2017 Cuma günü saat:11.00-13.00 arası HalkTv'de Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu Yazıişleri programına konuk oluyor...
Ankara Yüksel Caddesi'nde 'İşimizi geri istiyoruz' diyerek KHK ihraçlarına karşı açlık grevindeki Esra Özakça ve Veli Saçılık'a direnişlerinin 205. gününde yine polis müdahalesi geldi.
Gezi Direnişinde hayatını kaybeden 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş için 16. duruşmada da adalet çıkmadı. Bir sonraki duruşma 1 Kasım 2017 saat 09.30’a ertelendi.