Ekmek fiyatları bundan böyle Fırıncılar Odası tarafından değil, devletin oluşturacağı yeni bir komisyon tarafından belirlenecek.
AKP'de pazar günü yapılacak kongrede tüzük değişikliği yapılacak ve genel başkan vekili makamı oluşturulacak. Bu koltuğa da Başbakan Binali Yıldırım'ın oturacağı öğrenildi.
CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, hükümetin referandum öncesinde kamu kaynaklarını, Hazine garantileri ve kefaletini devreye sokarak, dağıttığı 166,3 milyar liralık kaynağın, yatırıma değil spekülâtif kâr amacına kurban edildiğini ifade etti.
BİMER'in verilerine göre 2016'da sadece Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde yatarak tedavi gören meslek hastası sayısı bin 375.
Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs etkinliklerinin İstanbul Valiliğince iptal edilirken, AKP Şişli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs konserine herhangi bir yasak konulmadığı ortaya çıktı.
ABD’ye giden Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, mevkidaşı Rex Tillerson ile görüşmesinde ABD’den Türkiye’nin Alman milletvekillerine İncirlik’te bulunan askerleri ziyaret izni vermesi konusunda devreye girmesini istedi.
ABD ve arkasından İngiltere’nin aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 8 Müslüman ülkeden yapılan uçuşlara uyguladığı elektronik yasağının toplam maliyetinin havacılık sektörüne toplam 1 milyar dolara çıktı.
İstanbul Kınalıada’da ortaokul öğrencisi üç kız çocuğunun bir buçuk yıldan beri tecavüze uğradığı, rehber öğretmen M.Ş. sayesinde ortaya çıktı. İkisi kardeş, üç kız çocuğunun ifadelerinden sonra tecavüz zanlıları İ.K., T.K., S.B., tutuklandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, '' Almanya İncirlik'ten çıkmak isterse kendileri bilir, onlara yalvaracak değiliz. Gelmek istediler, yardımcı olduk. Ayrılmak isterlerse de güle güle deriz'' dedi.
ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn’in, Türkiye’nin karşı çıktığı Rakka operasyonuna onay vermeyi reddettiği belirtiliyor.
Kara Havacılık Komutanlığı iddianamesinde Fidan’ın alınacağını MİT’e ihbar eden binbaşı, yer almadı. Savcı, binbaşı O.K’yi dinlemek istedi ancak MİT yanıt vermedi.
Hayatını sağlık ve eğitime adayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucularından Türkan Saylan bundan 8 yıl önce aramızdan ayrıldı.
Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi, normal süresi ve uzatmaları 2-2 sona eren karşılaşmada 12 penaltı atışı sonrası 10 - 9 yenerek finale çıktı.
Belçika'daki Valonya Parlamentosu'nun Genel Kurulu'nda İslami usüllere göre hayvan kesimini yasaklayan tasarı kabul edildi.
Dolar/TL, ABD'deki siyasi belirsizliğin etkisiyle 3,59 civarında seyrediyor. Euro 4 liranın üzerine çıktı. ABD'de giderek artan siyasi belirsizliklerin global risk iştahını azaltmasıyla dolar/TL'de yükseliş yaşanıyor.
ABD'de son iki günde yaşanan iki önemli gelişme Başkan Donald Trump'ın görevinden azledilmesi sürecinin başlatılması çağrılarının daha yüksek sesle dile getirilmesine neden oldu.
Hürriyet yazarı Murat Yetkin, Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin olarak "Türk heyeti Rakka harekâtının çoktan başlamış olduğunu Beyaz Saray’da bir kez de en üst düzeyde resmen öğrenmiş oldu' dedi.
Ankara'da, koruma, özel güvenlik ve prodüksiyon şirketleri bulunan Hakan K.'nın evine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, ölen veya yaralanan olmadı.
Beşiktaş'ta toplanan Cumhuriyet Halk Partisi Beşiktaş İlçe teşkilatı üyeleri, Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlemek istediği 19 Mayıs kutlamaları etkinliklerinin İstanbul Valiliği tarafından iptal edilmesiyle ilgili basın açıklaması yaptı.
KESK Diyarbakır Şubeler Platformu’nun açlık grevindeki Semih Özakça ve Nuriye Gülmen için yapmak istediği açıklamaya polis müdahale etti. 30 KESK’li gözaltına alındı.
Seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu (55), Halkalı'da tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.