TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: 'Bizler her gün iş yapmaya çalışırken yurt dışı paydaşlarımızdan; OHAL koşulları devam ettiği müddetçe Türkiye'ye gelemeyeceklerini duyuyoruz.' dedi.
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Rum lider Nikos Anastasiadis ile ilgili, 'Seçim yaklaştıkça Anastasiadis çözüm arzusundan uzaklaşıyor.' dedi.
FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve sağlık sorunları gerekçesiyle 4 Mayıs'da tahliye edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı İşadamı Ömer Faruk Kavurmacı, sabah saatlerinde Şenlikköy Polis Merkezi'ne geldi.
Türk savaş uçakları Van'ın Çatak ilçesi kırsalı ile Irak'ın kuzeyindeki PKK hedeflerine hava harekatı düzenledi.
Valilikten yapılan açıklamada enfeksiyon veya zehirlenme bulgusuna rastlanılmadığı belirtildi
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Galatasaray Adası'nda bu sabah erken saatlerde yıkıma başlandı.
G7 Zirvesi'ne iklim değişikliği tartışması damgasını vurdu. ABD'nin Paris İklim Sözleşmesi'ne bağlılığını sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizliğini koruyor.
Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Sözcü muhabiri Gökmen Ulu ile Sözcü'nün internet sitesinin Haber Müdürü Mediha Olgun'un 'FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi.
İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi gece kulübü Reina’da düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri için kişi başı 33 bin 620 lira terör tazminatı ödenmesine karar verdi.
Hürriyet'ten Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Suudi Arabistan'ın Milgem projesi kapsamında Türkiye'de ürettirmeyi düşündüğü 4 gemi siparişinin iptal edildiği iddialarını yazdı.
İngiliz istihbarat kuruluşları, ülkede 23 bin aktif cihatçı bulunduğunu açıkladı.
Filipinler ordusu 35 IŞİD üyesini öldürdü.
Tereyağı ve peynirin uzun süre tokluk hissi verdiğini belirten ve oruç tutacaklara önerilerde bulunan Prof. Canan Karatay, 'Köy tereyağı ve peynir, oruç tutanlara güç, kuvvet ve dinçlik sağlar' dedi.
Çin Dışişleri Bakanlığı, G7 ülkelerinin doğu ve güney Çin denizleri hakkında yaptıkları değerlendirmelere tepki gösterdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), içinde 'Arena' ifadesi yer alan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ve Şanlıurfaspor'un statlarının isimlerini değiştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye İlçe Başkanlığı da kendi binasına kavuştu. Genel Merkez desteği ve ilçe örgütünün büyük uğraşları sayesinde CHP’ye kazandırılan ilçe binasının açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.
Evlilik programlarının OHAL KHK’sı ile yayından kaldırılmasının önünün açılmasına karşın RTÜK, denetimi bıraktı.
Diyanet yaptığı bir çalışmayla yine bir tartışmanın odağı oldu. Diyanet’in verdiği 2017 yılı Ramazan Talimatı, “cami merkezli çocuk iftar programları” düzenlemesi oldu
CHP’lilerin ziyaret ettiği Nuriye Gülmen, kendilerini DHKP-C ile ilişkilendiren Bakan Soylu hakkında yargıya başvuracak. Gülmen 'Eğer öyleysem nasıl memur oldum. Açlık grevine başlayınca örgüt üyeliği davası açıldı' dedi.
Manisa’nın Kırkağaç İlçesi’nde, 6’ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı’nda, akşam yemeğinin ardından çok sayıda asker rahatsızlandı.
Manisa ve çevresi, bugün akşam saatlerinde merkez üssü Saruhanlı İlçesi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde depremle sallandı.