Avrupa Parlamentosu Başkanı Tajani, basın özgürlüğüne saygı duyulduğunun göstermerilmesi için Erdoğan'a çağrı yaptı. Almanya tutuklu Yücel'in, Fransa ise alıkonulan Depardon'un serbest bırakılmasını istedi.
ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın korumalarının da karıştığı Washington’daki kavgayı kınayan karar tasarısını kabul etti.
NATO zirvesi için Brüksel'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO karargah binasında Almanya Başbakanı Merkel ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Nuriye Gülmen ile Semih Özakça hakkındaki “delillerin toplanamadığını” savunarak tutuklama talep eden savcılık, karardan 1 gün sonra iddianameyi hazırladı.
Eskişehir'de kızarmış tavuk satan bir iş yerinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
Yurda kaçak yollarla ve sahte belgelerle lüks araç soktukları iddia edilen şebekeye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifade verdi.
'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'teki oteline giden timin başında bulunan eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş savunma yaptı.
Türk yetkililer, İngiltere'nin Manchester kentinde 22 kişiyi öldüren Selman Abadi hakkında Türkiye ile daha önce herhangi bir istihbarat paylaşımı yapılmadığını, bu nedenle saldırganın İstanbul'dan Avrupa'ya seyahat etmesinin engellenmediğini aktardı.
TSK, Van'da çıkan çatışmada 3 asker ve bir korucunun, Hakkari'deki çatışmada ise bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
Tunceli'de güvenlik güçlerinin DHKP-C'li teröristlere yönelik düzenlediği operasyonunda ölen Murat Gün'ün kemikleri babasına teslim edildi. Kemal Gün oğlunun kemiklerini Mezarlığı'nda toprağa verdi.
Ramazan etkinliklerini, İstanbul’un en büyük kent parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ne taşıyan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşlar için Ramazan boyu sürecek bir akış hazırladı.
Türkiye’yle Almanya arasındaki İncirlik krizi devam ederken, Almanya Başbakanı Angela Merkel’den Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşmesi öncesi bir açıklama geldi.
İzmir'de 6 kız öğrenciye porno film izletip, cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında toplam 102 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan emekli öğretmen Adil Ş. hakkında 235 yıl hapis cezası istendi.
Çin Ticaret Bakanlığı tarafından bugün 'Çin-ABD Ekonomik ve Ticari İlişkiler Raporu' yayımlandı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 22. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.
Taksim Gezi Parkı'nda Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak köpeklerini iğneyle bayıltarak topladı. Bazı kişiler, duruma tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında gittiği Brüksel'de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilk kez bir araya geldi.
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 yeni film vizyona girecek.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun 16 Nisan referandumunda hizmeti rüşvete dönüştüren ve bunu bir proje olarak sunan Ordu’nun Mesudiye Belediye Başkanı'nı sert bir şekilde eleştirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Nuriye Gülmen ve Semih Özakç'nın terör örgütü üyesi oldukları iddialarına Gülmen ve Özakça'nın avukatı Selçuk Kozağaçlı'dan belgeli yanıt geldi.
HDP Grup Başkanvekili Yıldırım, HDP'nin hala bu ülkenin birliğinin, bütünlüğünün kalıcı onurlu barış temelinde, demokrasi, özgürlük temelinde teminatı olduğunu savunarak, ''HDP aradan çıktığı anda bu ülkede insanlar birbirini boğazlar'' dedi.