Pakistanda bir devlet görevlisi kendisine, görev başında hayatını kaybetmesi durumunda işini oğlunun devralabileceğinin söylenmesinden dakikalar sonra ölüme atladı.
Uludere Kaymakamı Nafi Yavuz’un, gazi olmak için başvuru yapmaya hazırlandığı anlaşıldı.
Şenol Göka’nın istifa ettirilmesinin ardından TRT Genel Müdürlüğü için RTÜK’e 25 kişinin başvurduğu öğrenildi.
CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ın, Meclis'i 'külliye' diye tanımladığı yazılı mesajına ilişkin yaptığı basın açıklaması yaptı.
Yrd. Doç. Dr. Türkan Başyiğit, Can Ataklı'nın Yazıişleri programına katıldı. Başyiğit, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'de hayata geçirilemeyen ideal köy projesinin bugün ABD ve İsrail'de uygulandığını söyledi.
İlkokul öğrencilerinin Dolmabahçe Sarayı’nın merdivenlerini çıkmakta zorlanması nedeniyle, sarayın öğrencilere kapatılması önerildi.
Mayıs ayında açlık sınırı 1528, yoksulluk sınırı 4979 liraya yükseldi.
CHP İstanbul milletvekili Didem Engin KHK mağduriyetlerini dile getirdi ve demokrasi sloganları ile kongre düzenleyen AKP'nin OHAL'i çok sevdiğini belirterek, 2019 seçimlerine kadar OHAL'i devam ettirme niyetinde olduğunu söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, darbenin siyasi ayağının ortaya çıkarılmadığına ilişkin eleştirilerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.
Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan işçi ve işveren arasındaki uyuşmazlıklarda mahkemeye gitmeden önce arabulucuya başvurulmasını zorunlu hale getiren İş Mahkemeleri Kanunu Tasarısı, TBMM'ye sevk edildi.
Yardımcı Yönetmen ve 2. Yönetmenler Topluluğu, FOX TV’de yayınlanan ve yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Savaşçı’ dizisini boykot etme kararı aldıklarını duyurdu.
Soru önergelerinin 15 gün içinde yanıtlanması gerekirken. AKP iktidarı ile birlikte milletvekilleri tarafından millet adına sorulan ve dile getirenler sorunlara ilişkin bakanlar tarafından cevap verilmiyor.
Geçtiğimiz günlerde 22 kişinin yaşamını kaybettiği terör saldırısıyla sarsılan Manchester'da yine terör alarmı verildi. Trafford bölgesinde bir okula çıkan tüm yollar kapatıldı. Bomba imha ekipleri olay yerine ulaştı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'le görüştü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, açlık grevindeyken tutuklanan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için 'terör örgütü üyesi' suçlamasında bulunmasına Semih Özakça'nın eşi Esra Özakça'dan tepki geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İmamoğlu İlçe Danışma Kurulu Koyunevi köy kahvehanesinde gerçekleştirildi.
Laiklik karşıtı söylemleriyle tepki çeken Meclis Başkanı İsmail Kahraman milletvekillerine ilettiği davetiyede ramazanda vereceği iftar yemeklerinin kadın ve erkek milletvekillerine ayrı olacağını duyurdu.
CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in, AB (Avrupa Birliği) projelerine ilişkin verdiği soru önergesi, TBMM Başkanlığı tarafından kişisel görüş içermesi gerekçesiyle işleme konulmadan iade edildi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak taşeron işçilerin sorunlarını gündeme getirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Başkan Doğu Perinçek'le görüştü.
İzmir Marşı’na küfrettiği için oynadığı ''Payitaht Abdülhamit'' adlı diziden atılan Ebubekir Öztürk, anlaştığı bir filmin kadrosundan da çıkarıldı.