Hollanda bugün seçimlere gidiyor. Türkiye ile yaşanan krizin damga vurduğu seçimlerle ilgili yayınlanan son ankette hem Başbakan Rutte'nin partisinin hem de aşırı sağcı lider Wilders'in partisinin oylarını artırdığı açıklandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Görünüşte aslan kesilenler, gizli görüşmelerden medet umuyor. Binali Yıldırım Hollanda Başbakanı ile 8 kez ne konuştuğunu neden açıklamıyor?
Halkbank’ın ödenmiş sermayesindeki Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na ait yüzde 51.11’e denk gelen 638.8 milyon TL değerdeki hisselerin Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devri gerçekleşti.
Ümit Özdağ, hükümetin referandum yatırımı olarak Süleyman Şah türbesini eski yerine taşıyacağını iddia etti.
Norveç’te türbanı nedeniyle saçını boyamayı ret eden kuaföre karşı dava açarak mahkum ettiren müslüman kızı Malika Bayan türbanını atarak paylaştığı İnstagram fotoğraflarıyla ikinci kez Norveç kamuoyunun gündemine oturdu.
Psikiyatr Cem Ataklı: Biz ergen bir toplumuz. Bu duygusallığı da beraberinde getiriyor. Dayatmalar karşısında yanlış olduğunu bile bile karar almaya yol açabiliyor.
İstanbul Esenyurt’ta iş görüşmesine giden Afgan mülteci işçi, tartıştığı kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
Amerikan 'US World News and Report' dergisi, dünyanın en iyi ülkelerini sıraladı. Almanya bu yıl birinciliği İsviçre’ye kaptırırken, Türkiye toplam 80 ülke arasında 36. sırada yer aldı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Eğer vize serbestisi gelmezse göç anlaşmasıyla ilgili adımları atacağız çünkü anlaşmanın gereği şuydu; Avrupa, vize konusunda bizi oyalamasın, biz de gereğini yapacağız.' dedi.
HDP Sözcüsü Osman Baydemir, 2015 yılında HDP'li bakan ve milletvekillerinin Cizre'ye girişine izin verilmediğini hatırlatarak, Hükümete "Hollanda belediyesine kayyum mu atayacaksınız" diye sordu.
KHK ile kapatılan Özgür Gündem gazetesinin Yayın Danışma Kurulu üyeleri Dilbilimci Necmiye Alpay, Yazar Aslı Erdoğan ve gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Zana Bilir Kaya'nın da aralarında bulunduğu 9 kişinin yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum kapsamında 16 Nisan'a kadar 25 miting düzenleyerek, halka hitap edecek.
Türkiye ile yaşanan krizin ardından, Almanya'nın Saarland eyaleti yabancı politikacıların seçim kampanyası yapmasını yasakladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin bağımsız üyesi Hüseyin Avni Sipahi, Hollanda'ya cuma gününe kadar süre verdi. Sipahi, eğer Hollanda özür dilemezse sarı holştayn ineğinden birisini kesecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum için 'Hayır' çalışmalarına 15 Mart'ta Amasya'dan başlıyor.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük uluslararası sinema etkinliği İstanbul Film Festivali, bu yıl 36. kez sinemaseverlerle buluşacak.
5 gündür gözaltında tutulan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Öner'e Cumhurbaşkanı'na hakaretten 3 ay hak mahrumiyeti cezası verildi ve Öner'in başkanlığı düştü.
Bilimsel sosyalizmin ve Marksizmin kurucularından Karl Marx, 134 yıl önce bugün sonsuzluğa uğurlandı. Marx'ın ölümünden sonra insanlığın bugün hala yaşadığı trajedi, Marx'ın ölmediğini gösteriyor.
YARSAV Eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili olmak için istifa etmesinin ardından yeniden göreve getirilmesine ilişkin Danıştay'a iptal davası açtı. Danıştay davayı reddetti.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ''Böyle bir şey olmuş, kişiler hata yapmış, hataların da bedeli biraz ağır olmuş. Ne yapmak lazım, bir daha ki yıllarda mutlaka 15 dakika önce değil, yarım saat önce orada olmak lazım'' dedi.