Konya'da çeşitli suçlardan tutuksuz yargılanan ve haklarındaki hapis cezaları Yargıtay tarafından onanan 82 kişi polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalanıp, cezaevine kondu. Zanlılardan biri gazetecilere 'Haberin başlığı ne olacak?' diye sordu.
Burak Özçivit, Fahriye Evcen’i ailesinden istemek için Almanya’ya gitti. Çift, aile arasında düzenlenen merasimle nişan yüzüklerini taktı.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Figen Yüksekdağ'ın parti üyeliğini düşürdü. Yargıtay'ın bu kararının ardından HDP'den 'Hem iç hem de uluslararası hukuk alanında gerekli başvuruları yapacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz' açıklaması geldi.
Mersin Barosu'nun Kadınlar Günü etkinliğinde, komisyon üyesi bir kadın avukatın konuşmasını engelleyip kürsüden iten Baro Başkanı Ali Er ''üzüntü duyuyorum'' dedi, ancak çeşitli komisyonlardan görevli 21 kadın avukatın istifasını önleyemedi.
Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin davada yargılanan polis Mevlüt Saldoğan'ın avukatı Mutlu Karayılan FETÖ'den gözaltına alındı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Fatih Vatan Caddesi’ndeki 6 bin 400 metrekare arsayı 370 milyon lira bedelle satın alması yargıya taşındı. Kadir Topbaş'ın görevi kötüye kullanmaktan yargılanması isteniyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, demokrasi ve özgürlük öngörmeyen rejim değişikliğini, özgür tartışma ortamı içinde savunmakta zorlandığını belirtti.
CHP PM üyesi ve Bilişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger Can Ataklı’nın Yazıişleri programına katıldı. Aksünger CHP’nin seçim takip sistemini anlattı.
CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in sorusuna cevap veren Doç. Dr Mehmet Şahin'den 'tek adam' itirafı geldi.
Yatırımcılarına Şubat ayında en yüksek reel getiriyi, açık ara ile Borsa İstanbul Endeksi (BIST 100) sağladı.
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek.
Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı CHP’li Umut Oran, Türkiye’nin 15 yıldır aralıksız olarak 'dedikodu siyasetine' mahkûm edildiğini, herkesi düşman olarak gören iktidar bloğunun her yerde vatan hainleri olduğunu öne sürdüğünü belirtti.
Üsküdar’da CHP’lilerin ‘Hayır’ çalışması engellenmek istendi. Av. Onur Cingil, polisin kendilerine, 'Siz şikâyetçi olmakta ısrarcı mısınız, ne gerek var?' dediğini belirtti
CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Balıkesir’de sağlık personeline uygulanan ankete tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Türkiye ile derin görüş ayrılıklarımız var" diyen Almanya Başbakanı Merkel'e yanıt verdi. Kalın, Almanya'yı terör örgütünün ülkedeki faaliyetlerine izin vermekle suçladı.
Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, Ankara'da iki kişiyi öldürmek suçundan yargılandığı davada iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Avrupa'daki mağaralarda bulunan Neandertallerin diş kalıntılarını inceleyen bilim insanları bunlardan bazılarının vejetaryen olduğunu ve ağrılarını dindirmek için penisilin ve aspirin ilaçlarının doğal hallerini kullandıklarını keşfetti.
Deprem uzmanı, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara depremi için beklenen tarihi 2039-2040 olarak açıkladı.
20 Eylül 2016 tarihinde Marmaray’da su sızmaları nedeniyle gerçekleşen bir arızayı gidermeye çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Fatih Uysal'ı soran CHP'li Vekil Didem Engin'e Bakan Arslan cevap vermedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’daki medya temsilcileri ve köşe yazarları ile bir araya geldi. Çavuşoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
The Independent gazetesi muhabiri Patrick Cockburn, Türkiye’nin Suriye’de El Bab’dan sonra hedef belirlediği Münbiç’e saldırmasının ''epey zor olacağını'' yazdı.