Kılıçdaroğlu; Türkiye Batı’nın mülteci kampı da değil. Buna artık izin vermeyeceğiz. Bunu nasıl mı yapacağız? Öncelikle ortak akılla, parlak zihinlerle ülkemizi hızla bu krizden çıkaracağız.
Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
Akar ve Fidan'ı taşıyan uçağı Vnukova Havalimanı'nda Rus yetkililerin yanı sıra Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar ve diğer yetkililer karşıladı.
Murat Ağırel; Gaffar Okkan’ı ve 5 polisi şehit eden Hizbullah üyelerinin yönetiminde yer aldığı HÜDA PAR’ın genel başkanına sordunuz mu Sayın Destici? İki koltuk için değer miydi bu sözleri yutmaya?
Şükran Soner; En çarpıcı gerçekliğimiz ise sandığa gidecek seçmen ile ülkedeki tüm canlılar, doğa için bile yıkım olan bir yoksullaşma, yoksunlaşmadan kurtulabilmenin başkaca bir çıkış yolunun görülememesi.
Orhan Bursalı; Evet muhalefetin 20 günde giderek şiddetini artıracak bir siyasi fırtınanın, kararsızları, İnce’ye oy vermeyi düşünenleri, özellikle de gençleri de etkisi altına alacağını görüyorum.
Melih Aşık; Netice: Silahı meşrulaştırmayacaksınız. Kanun dışına çıkanları ve onlara göz yumanları halkın gözünde mahkûm edeceksiniz. Siyasetçiye düşen budur.
Can Ataklı; Sandık güvenliğinden daha önemli başka bir şey yok.
Akaryakıt Ürünlerinden motorine 25 Nisan tarihinde geçerli olma üzere 47 kuruş indirim geldi.
Çanakkale Kara Savaşlarının 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 57. Alay saygıyla anılıyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan 25 Nisan 2023 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Nisan programında Eskişehir ve Burdur'da miting yapacak.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa mitinginde yaptığı konuşmada, “Asırlık ihmal ve eksikleri sadece 21 yılda tamamlayarak ülkemizi küresel sistemin en üst ligine çıkardık” dedi.
Sendika ve Emekli hareketinin öncü isimlerinden Tüm Emekliler Sendikası eski MYK üyesi ve Konak Şube temsilcilerinden İbrahim Yılmaz emeklilerin yaşadığı sorunları www.istanbulgercegi.com ile paylaştı.
Bursa’nın Gemlik'te konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin sanayisini, tarımını, enerjisini, altyapısını büyütmeden soframıza koyduğumuz ekmeği büyütemeyiz. Türkiye Yüzyılı'yla işte bunu başaracağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile Kars'ta halka seslendi.
ORC Araştırma şirketi seçime 20 kala seçmenin 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Aday Tercihlerini yayımladı.
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcıları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Ardahan'da miting yaptı.
Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, her yıl ortalama %9 büyümesi beklenen ameliyatsız estetik tedavilerdeki yeni trendleri ve yöntemleri açıkladı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında, 30 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta Galatasaray ile karşılaşacak.
Orhan Bursalı; Bu kutuplaştırma mutlaka iktidarca uygulanmaz, bir küçük siyasi lider de çeşitli konularda düşmanlıklar yaratarak yalanlarla kendisine bir kitle oluşturur.