Samsun Valisi İbrahim Şahin, Rusça eğitim veren imam hatip lisesi kurulması projesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiğini söyledi. Vali Şahin, projenin Erdoğan'ın ilgisini çektiğini kaydetti.
Kapıkule Tren Garı'nda görevli güvenlik memurları piyasaya kaçak içki sattıkları için tutuklandı.
Tunceli'nin Atadoğdu köyü yakınlarında PKK'ya yönelik operasyonda çatışma çıktı.
İki çocuk annesi bedensel engelli sporcu Emine Seçkin, ev ve işinden arta kalan zamanlarda uğraştığı badmintonda Avrupa şampiyonu oldu.
Tarım Orman İş Sendikası ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilim, Yönetim ve Kültür Platformuyla birlikte hazırlanan çalıştay, Muğla ve Bodrum belediye başkanlıkları desteğiyle 29-30 Aralık tarihlerinde yapılacak.
Bir dönem Fetullah Gülen'e övgüler düzen, şimdi de 'Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanlığı yapan Reşat Petek, daha önce komisyona gitmeyeceğini söyleyen eski Genelkurmay Başkanı Özel'e 9 soru gönderdi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Suriye'de çözüm için iki metin var, biri siyasi çözümle ilgili diğeri ateşkes; her an yürürlüğe girebilir. Birileri (Suriye konusunda) Türkiye çark etti diyor, biz başından beri en iyi çözüm ateşkes ve siyasi çözümdür diyoruz'
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da bugün akşam ve gece saatlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu. İstanbul'da da bu geceden itibaren karla karışık yağmur bekleniyor. İki ilde de 10 santimlik kar örtüsü bekleniyor.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ve Türkiye'nin, AA'nın aktardığı gibi Suriye'de bir ateşkes planı üzerinde anlaştığının doğru olup olmadığı sorusuna 'Bu soruya yanıt veremem. Yeterince bilgim yok' yanıtını verdi.
Tunus’un başkenti Tunus yakınlarında trenin bir otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaşamını yitirdi, 30’dan fazla kişi de yaralandı. Kazada ölü sayısının artmasından korkuluyor.
Tüm Yerel-Sen İstanbul 1 No'lu Şube Yönetim Kurulu anayasa değişikliği ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Şube Başkanı Özcan Yıldırım imzasıyla yapılan açıklamada yargı bağımsızlığı ve kuvvetler ayrılığı ilkesinin önemine vurgu yapıldı.
Cumhurbaşkanlığı 2016 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi.
Antalya'da Muratpaşa'ya bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yarasaların bina duvarlarını kirlettiği şikayetlerine muhtar, 'Ne yapalım yani yarasalara lastik don mu giydirelim' diye tepki gösterdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin nezarethaneden firar ettikleri iddiasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, bankayı soyma girişiminde bulunan ve banka şubesindekileri rehin alan sanığa, 5 suçtan 43 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Danıştay'dan flaş karar: Danıştay, Milli Eğitim Bakanlığının keyfi imam-hatip açma, isim değiştirme yönetmeliğini iptal etti.
İstanbul'da Şişli Milli Eğitim Müdürlüğü ilçedeki tüm okulara resmi yazı göndererek, 'terör olayları nedeniyle' öğrencilere yeni yıl kutlaması yaptırılmaması konusunda yöneticileri uyardı.
Erzurum'da PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.
HDP, Şırnak'a bağlı Roboski'de 34 kişinin TSK'ya ait uçaklarla bombalanarak yaşamını yitirmesinin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen olayın askeri ve siyasi sorumlularının hala yargı önüne çıkarılmadığı açıklamasında bulundu.
HRÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atlı, "Çocuklar için tam buğday ununu önermiyoruz" dedi.
Batman'da sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütü PKK'yı öven paylaşımlarda bulundukları iddia edilen, aralarında Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Kaygusuz'un da yer aldığı 15 zanlı gözaltına alındı