Van'da faaliyet gösteren Van Gölü Aktivistleri Derneği, Van Gölü'nde bulunan ve üzerindeki kilisesiyle tarihi öneme sahip Akdamar Adası'nın ağaçlandırılması için çalışma başlattı.
Rosneft Başkanı İgor Seçin'in sağ kolu Rosneft yöneticisi Oleg Erovinkin, Moskova'nın merkezinde arabasında ölü bulundu.
Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de Badakshan Milletvekili Fakuri Behisti'nin aracına bombalı saldırı düzenlendi.
ABD Başkanı Obama ile Japonya Başbakanı Abe, 75 yıl önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı yerde bir araya geldi.
Çin'in Mars ve Jüpiter'e keşif için insansız uzay aracı göndereceği açıklandı.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek'in kaybettiği seçimle ilgili ortaya attığı iddiaları değerlendirdi.
Darbe girişimi davasında yargılanan Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Kuloğlu, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısının gözaltına alınan iki şüphelisinin ekmek arasına yerleştirilen testere ile nezarethaneden kaçtığını öne sürdü.
AKP-MHP ortaklığı ile hazırlanan anayasa değişikliği teklifine ‘hayır’ diyeceğini açıklayan MHP’li Kadir Koçdemir’in FETÖ bağlantısı olduğu iddia edildi. Geçen hafta istifası istendi.
Hakkari'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 subaydan 2'si tutuklandı.
Türkiye ile Rusya, Suriye'de savaşan taraflara ülke genelinde ateşkes başlatmaları amacıyla önerecekleri bir plan üzerinde mutabakata vardı.
Musul'un IŞİD'den temizlenmesi için koalisyon ülkeleri ve Peşmergelerin başlattığı operasyonun ardından, Telefar kentinde yaşarken kaçan Türkmenler, uzun ve çileli bir yaya yolculuğun ardından Hatay'a ulaştı.
Hükümet yüzde 15’lik gelir vergisi ilk diliminde dikkate alınacak brüt kazancın üst sınırını sadece 400 lira artırarak 13 bin liraya çıkarınca vergi oranı yüzde 20 oldu. Milyonlarca memur ve işçi daha fazla vergi ödeyecek.
TSK tarafından Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdüğü Suriye'ye komşu Kilis'e askeri araç sevkiyatı yapıldı.
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) 12.00'da toplanıyor.
CHP'li Sarıbal: Bursa'da hastanelere ihtiyaç varken satılması iddiaları şayet doğruysa gerekçeleri nelerdir?
AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, başkanlık sisteminin iki partili olacağını ve bu partilerin de AKP ve CHP olacağını söyledi.
Mezitli Belediyesi'nin ödüllü projelerinden olan 'Kadın Üretici Pazarı'nın beşincisi Esenbağlar-Eski Mezitli Mahallesinde açıldı.
Ağrı Belediye Eşbaşkanı DBP'li Mukaddes Kubilay çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Manisa-İzmir arasında beş yıldır tamamlanmayan Sabuncubeli Tüneli inşaatını Meclis gündemine taşıyan CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Ulaştırma Bakanı 'Işık Gördü' töreni yapacağız diyerek bizimle dalga mı geçiyor? diye sordu.
Almanya’da TOMA’nın sıktığı tazyikli sudan yaralanan bir göstericiye 120 bin Euro tazminat ödenmesi kararı alındı.