Balyoz'da kumpas davası sanığı Mehmet Baransu'nun eski eşi, mahkemeye başvurarak iki çocuğunun soyadını değiştirdi.
Kültür Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğü’nde dramaturg olarak görev yapan yazar Eren Aysan, Kanun Hükmünde Kararname kapsamında açığa alındı.
İran'da Bakanlar Kurulu resmi para birimi Riyal'in ''Tümen''e dönüştürülmesiyle ilgili tasarıyı kabul etti.
WikiLeaks'in yayınladığı Berat Albayrak'ın e-postalarına göre, Berat Albayrak tezini Marmara Üniversitesindeki bir akademisyene yazdırmış.
HDP Mardin Milletvekili Erol Dora'dan Numan Kurtulmuş'a 'gavur' eleştirisi: Devleti temsil edenlerin bu kelimeyi kullanmasının Müslüman olmayan kimliklerin kendilerini daha da güvencesiz hissetmelerine neden olacağı aşikardır.
Watsons mağazasında hırsızlıkla suçlanan bir çocuğun mağaza yetkilileri tarafından çıplak aramaya maruz kaldığı iddia edildi...
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bosna Sancak Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı...
Gezi Parkı Direnişi sırasında Okmeydanı'nda çıkan olaylarda 16 Haziran 2013'te kafasına gaz kapsülü isabet eden ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı.
Almanya'da ünlü Türk işadamı Vural Öger, şirketinin ardından bireysel iflasını da istedi. Öger, iflas için resmen başvuruda bulundu.
Adana'da tartıştığı kadını öldürüp çekiç ve bıçakla 5 parçaya ayırdıktan sonra uzuvlarını çöp konteynırlarına atan katil zanlısı, adliyeye sevk edildi.
Odatv.com yazarı Nihat Genç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na twitter hesabından ve Odatv.com'daki köşe yazısında hakaret etti.
Pakistan'da 47 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağının düştüğü açıklandı.
Gaziosmanpaşa TEM otoyolu Ankara istikametinde kontrolden çıkan bir TIR ilk önce bariyerlere, ardından aydınlatma direğine çarptı.
Berlin'de basın toplantısı düzenleyen UNICEF Almanya, Suriyeli çocuklar için yardım çağrısı yaptı. Örgüte göre, Suriye'de 6 milyon çocuk yardıma muhtaç durumda, yarım milyon çocuğun yardım malzemelerine erişim imkânı yok.
Eğitim İş Genel Başkanı Mehmet Balık, yaptığı yazılı açıklama ile Türkiye'nin fen, matematik ve okuma becerileri alanında uluslararası sıralamada geriye düştüğünü söyledi.
TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Almanya’da kaldığı otelde pasaport ve kimlik kartlarını çaldırdı. Bahçekapılı, havaalanında da Alman polisince alıkonuldu.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 11 çocuğun yaşamını yitirdiği Aladağ’daki Süleymancıların yurdunda geçen haziranda yaptığı denetimde, 'Öğrencilere yangın tatbikatı yaptırılmaması' dışında hiçbir eksik bulamadığı ortaya çıktı.
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Türkiye'nin PISA 2015 sonuçlarını değerlendirirken ''bu AB ve dolardan daha ciddi bir sorundur'' dedi.
Rekabet Kurulunca, rekabeti ihlal ettiği gerekçesiyle Türk Eczacıları Birliği İktisadi İşletmesine 18 milyon lira idari para cezası verildi.
CHP'li Mehmet Tüm, Cumhurbaşkanı maaşına %50 zam yapılırken memur maaşlarına %3 zam yapılmasını eleştirdi.
Erzurum'da, sosyal medya üzerinden yaptıkları cinsel içerikli paylaşımlarla küçük yaştaki çocukları tuzağa düşürüp cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.